Ni igrač više ni penal nisu Sesvećanima pomogli u porazu od Dugopolja

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 18.10.2019. 23:32:58
Ni igrač više ni penal nisu Sesvećanima pomogli u porazu od Dugopolja

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

U 10. kolu 2. HNL-a Dugopolje je na Radnikovom stadionu pobijedilo Sesvete 0:1 (0:0).



Kada inače bolja i kvalitetna momčad ne iskoristi nekoliko dobrih prilika, ne iskoristi prednost od gotovo 30 minuta igrača više i još promaši jedanaesterac, nije niti zaslužila pobjedu.


Prvo je poluvrijeme bilo potpuno dosadno,  igrači Sesveta nisu uspijevali razviti napad, pactako napadači nisu niti dolazili u priliku zaprijetiti izvrsnom vrataru gostiju Ćubiću.  


U 63. minuti nakon dvoboja i naguravanja Mikulića i Hercega kad je domaći igrač završio na travi, sudac je pokazao Dugopoljcu drugi žuti karton. Gosti su burno protestirali, ali burno su reagirali i domaći od kojih su pojedinci željeli napasti gostujuće igrače.  Nakon što se situacija smirila, a domaći protratili nekoliko izglednih prilika, Malekinušića je u kaznenom prostoru srušio Dadić sudac Zdenko Lovrić dosudio je penal za Sesvete. Pucao je Vujanić, no vratar Ćurbić bacio se na stranu lopte i izbio ju preko gola. 


Kada sve to protratiš, tada stiže zaslužena kazna i pet minuta prije kraja Jakov Bašić udarcem s vrha šesnaesterca naciljao desni donji kut Mikulića i pogodio. Veliko slavlje gostiju i kiseli povratak Sesvećana u svlačionicu. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 20.4.2024. 12:54:59

Create Account