Sesvete i Dragovoljac podijelili bodove

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 25.3.2018. 11:38:56
Sesvete i Dragovoljac podijelili bodove

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

U subotu u 23. kolu 2 HNL-a na stadionu sv. Josipa Radnika Sesvete i Hrvatski dragovoljac odigrali su neriješeno 2:2.


Relativno hladno vrijeme za doba godine očito je bila prepreka za dolazak većeg broja navijača, tako da ih je dvjestotinjak promatralo borbeni dvoboj u kojem su Sesvećani očekivali pobjedu, no nisu je ostvarili na terenu.

Domaći su brzo poveli već u 11 minuti kad se Marko Tolić sjurio prema golu, prevario i golmana, te ugurao loptu u prazan gol. Na izjednačenje se nije dugo čekalo. Nakon kornera u šesnaestercu Sesveta najbolje se snašao Hrvoje Bukvić i glavom poslao loptu u mrežu. 

Utakmica je bila čvrsta, no dobar sudac Andrej Burilo smirivao je sve na vrijeme, tako da je na koncu pokazao tek dva žuta kartona i to gostima koji su ipak bili malo pre grubi.

U drugom poluvremenu poveli su gosti, pogodak je u 73. minuti postigao Valentino Majstorović, da bi pred kraj utakmice u u 81. minuti izjednačujući pogodak za konačan rezultat postigao Toni Kolega koji je u 61. minuti ušao u igru s klupe. 

Ovim remijem na domaćem terenu Sesvećani su pali na peto mjesto, obzirom da ih je pobjedom na domaćem terenu protiv Kustošije pretekao Varaždin.  


Rezultati kola:



Tablica:




Vezane vijesti
Ažurirano: 13.5.2018. 14:10:25

Create Account