Pobjedom u Umagu, rukometaši Sesveta ponovo na vrhu, izborili Ligu za prvaka!

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 7.3.2021. 12:19:14
Pobjedom u Umagu, rukometaši Sesveta ponovo na vrhu, izborili Ligu za prvaka!

Foto: MRK Sesvete

U 17. kolu Paket 24 Premijer lige Sesvećani su u gostima u Umagu pobijedili domaćine s 30:27 (14:12).Odmah na početku utakmice vidjelo se tko je gazda. Dečki iz Sesveta poveli su odmah 3:0 i vodstvo održavali gotovo tijekom cijelog susreta. Jedino su  početkom drugog poluvremena Umažani došli do izjednačenja 14:14 i potom 15:15 i to je sve što su mogli protiv odličnih i za njih prejakih protivnika. U nekoliko navrata bilo je i +5 za Sesvećane. 


Svi su dali svoj obol pobjedi, no svakako treba istaknuti vrlo raspoloženog Darka Krndelja na desnom krilu koji je u protivničku mrežu u dvorani Stella maris natrpao 7 pogodaka, a slijedio ga je uvijek izvrstan i koristan u igri Danijel Vusić s 5 golova. Karpo Sirotić je suvereno dirigirao igrom, a uz to postigao još 4 komada. Svakako treba dodati i doprinos golmana Filipa Perića s 10 obrana. 


Ovom pobjedom Sesvete su kolo prije kraja prvog dijela prvenstva zasjele na vrh s istim brojem bodova kao Poreč kojeg smo prije tjedan dana pobijedili u Jelkovcu, a slijede Varaždin s bodom i Dubrava s dva boda manje od Sesveta, koliko ima i peta Gorica. Unatoč zgusnutoj situaciji na vrhu, pobjeda u Umagu donijela je sesvetskom klubu nastavak natjecanja u Ligi za prvaka u koji odlaze četiri najbolje momčadi. 


No, u posljednjem kolu, u nedjelju 14. ožujka u Jelkovcu Gorica neće imati nimalo lak zadatak, jer vrlo je malo momčadi ove sezone odnosilo bodove iz Sesveta. 


Sesvete: Filip Perić 10/34, Matej Mudrinjak 1/4; Darko Krndelj 7 (1), Josip Topić 1, Domagoj Potnar 1, Josip Eugen Žaja 1, Ivan Matić 1 (1), Danijel Papić 1, Leon Strbad 1, Danijel Vusić 5, Misav Šuker 1, Krešimir Krešić 3, David Štrković, Karpo Sirotić 4 (1) i Nikola finek 4

Trener: Silvio Ivandija


Vezane vijesti
Ažurirano: 9.4.2021. 16:14:56

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account