Ministar Gordan Grlić Radman susreo se sa Sesvećanima

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 17.7.2020. 9:10:42
Ministar Gordan Grlić Radman susreo se sa Sesvećanima

Foto: Sesvete danas

Na susretu u prostoru Šahovskog kluba Gordan Grlić Radman susreo se u četvrtak navečer s dijelom sesvetskih poduzetnika, te simpatizera i članova stranke kako bi im zahvalio na izbornom uspjehu.



Dosadašnji, a i budući ministar vanjskih poslova Republike Hrvatske, Sesvećan Gordan Grlić Radman priredio je prigodan domjenak za dio sesvetskih poduzetnika i simpatizera koji su mu dali potporu u predizborno vrijeme. Susret je priređen u prostoru Šahovskog kluba Sesvete koji je ujedno i dom udruge Zelene i plave Sesvete, ali i info prostor ProGIrega, projekta kojim počinje revitalizacija kompleksa Sljemena. 


Obzirom da se prostor Šahovskog kluba nalazi u renoviranom restoranu bivšeg samačkog hotela Sljemena, dakle u neposrednoj blizini prostora koji će biti zahvaćen navedenim projektom, ministar se nije mogao ne osvrnuti na taj kampleks za koji će morati u budućnosti dati punu potporu zamahu njegove revitalizacije. 


Upravo je to i obećao, kao što je obećao angažman na potpori izgradnje sesvetske obilaznice (produžetka Branimirove kako se buduća prometnica kolokvijalno naziva), ali i denivelacije željezničke pruge na ključnim točkama u Sesvetama. 


Obzirom da su izbori na kojima je Grlić Radman izabran u Sabor iza nas, no zbog ministarske funkcije, zastupnički mandat za sada neće konzumirati, nije imao potrebe, kako reče, sada nešto obećavati što neće moći ili htjeti ostvariti. 


"Nikakva funkcija ili mandat nema smisla, ako ne možeš većinu onoga što si obećao ostvariti, a ja ću nakon završenog ovog mandata morati vama pogledati u oči i reći što sam ili nisam napravio i zato ću se truditi da ove teme budu u što je moguće većem dijelu ostvarene", rekao je Grlić Radman okupljenima koji su pozvani na ovo druženje u ograničenom broju zbog veličine prostora. 


"Sesvećani će preko njega imati otvorena vrata i u druge ministarske resore, pa  i kod samog predsjednika Vlade što će nam omogućiti efikasnije dogovore oko rješavanja naših gorućih problema", rekao je predstavnik Zelenih i plavih Sesveta Radoslav Dumančić.


Uz domjenak i tamburaše razgovor je među okupljenima lakše tekao, a cijeli događaj je, kako nam je rečeno, ministar sam platio svojim novcem, što je posebno istaknuto da slučajno ne bi, kako zna biti uobičajeno, krenule glasine o neprikladnom trošenju javnog novca.


Nadajmo se da će ministar doista dio svoje radne energije potrošiti na svoje Sesvete i Sesvećane i s pozicije koju obnaša pridonijeti razvoju našeg kvarta,  po broju stanovnika, danas četvrtog grada u Hrvatskoj, kada bi bio grad, iza Zagreba, Splita i Rijeke, a ispred Osijeka i Zadra.


Video: Sesvete danas

Vezane vijesti
Ažurirano: 11.4.2024. 13:01:02

Create Account