O kulturi i ne kulturi stanovanja

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 3.11.2018. 12:06:02
O kulturi i ne kulturi stanovanja

Foto: čitateljica Sesveta danas

Naša čitateljica Vlasta koja stanuje na Trgu Lovre Matačića nije zadovoljna kulturom stanovanja nekih sugrađana.Kultura stanovanja podrazumijeva mnogo toga, između ostalog i uredno mjesto stanovanja (stan) i to kako interijer, tako i exterijer. Poneke građane, kao primjerice našu čitateljicu, jako ljute pojedinci koji očito nemaju naviku urbanog života i skladu s uobičajenom većinom. Stoga nam se požalila i evo što je napisala:


"Trg Lovre Matačića je sada preuređeni lijep, počela se zeleniti nova trava. A kada podignete pogled na ionako ružan neboder i ugledajte ovaj balkon. Ruglo ruglo i grozno. Gledam ga svaki dan iz stana i grozim se.  Trg Lovre Matačića 8 treći kat".


Dakako, osjećaj ljepote ili ružnoće je osoban, ali kad netko zapusti prostor kao što je u ovom slučaju balkon, tada to nekoga može i zasmetati. Kako ne postoji neki službeni Ured za ljepotu balkona, ostaje nada na bi određeni apeli sugrađana na vlasnika balkona iz ove priče, možda mogli uroditi plodom.  Ako ne, treba barem pokušati ne gledati u ono što nas uznemirava. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 25.4.2019. 14:14:20

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account