U Kučilovini požar skladišta paleta, srećom bila je to samo vježba (video)

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 30.12.2019. 19:18:18
U Kučilovini požar skladišta paleta,    srećom bila je to samo vježba (video)

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Čak šest DVD-ova sudjelovalo je u gašenju požara skladišta paleta koji je u ponedjeljak popodne uoči Stare godine izbio u Kučilovini. Ipak, bila je to, srećom, samo vatrogasna vježba.



Velika opasnost nadvila se nad obližnje stanovništvo, jer je u skladištu paleta izbio veliki požar kojeg je nisu mogli ugasiti sami vatrogasci DVD-a Kučilovina, nego su pozvali pomoć, a odazvalo se još DVD-ova koji su ubrzo pristigli i uskoro ugasili požar. 


Bio je to otprilike scenarij vježbe koju su članovi svih šest vatrogasnih društava odradili brzo i sigurno.


"Bila je to, nazovimo, prijateljska vatrogasna vježba na koju smo pozvali naša prijateljska društva, a cilj je bio prvo provjeriti spremnost i opremu kojom spomenuta društva raspolažu, a potom, kad sve bude gotovo podružiti se zajednički u našem novoizgrađenom domu", rekao nam je po završetku vježbe Ivica Blažinović, zapovjednik društva. 


Na vježbi je sudjelovalo šest DVD-ova. Uz Kučilovinu pristigli su vatrogasci Planine Donje, Kašine, Vugrovca, Blaguše i Odre, a primijetili smo i vatrogasni pick up Kustošije, vjerojatno prijateljske goste, promatrače vježbe.


Za kraj ispred vatrogasnog doma zajednička fotografija svih sudionika vježbe druženja na završetku godine.


Video: Sesvete danas

Vezane vijesti
Ažurirano: 27.2.2024. 8:45:17

Create Account