Tri zanimljiva događanja ovog vikenda u dvorani Narodnog sveučilišta Sesvete

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 2.12.2021. 13:12:14
Početak: 05.12.2021. 11:00
Tri zanimljiva događanja ovog vikenda u dvorani Narodnog sveučilišta Sesvete

Foto: NS Sesvete

U petak predstava za odrasle, a ostatak vikenda rezerviran je za djecu, subota folklor, nedjelja predstava.



Plivaj i drž' glavu iznad vode humoristička je predstava Diletantskog kazališta Pentravci, P.D. Grafičar. Autor je Vjekoslav Domini, redatelj Pero Popović, a glume Višnja Francetić, Goran Umičević, Ivica Đukić, Karmen Jurić, Sandra Jurković i Marija Poturić-Teta. Početak predstave je ovog petka, 3. prosinca u 20 sati.




U susret sv. Nikoli naziv je folklornog nastupa dječjeg Folklornog ansambla Sesvetska Sela. Što su mali folkloraši priredili za dolazak djeci dragog sveca pogledajte u subotu, 4. prosinca od 18 sati uz slobodan ulaz.



U nedjelju mališane očekuje predstava Larina priča i dolazak sv. Nikole.  Radi se o predstavi kazališta Tvornica lutaka iz Zagreba.


Režiju potpisuje Vladimir Tintor, a glume Lara Škrinjar i Petra Radin. Predstava će biti izvedena u nedjelju, 5. prosinca u dva termina, u 10 i 11 sati.   



Za ulazak u dvoranu potrebno je imati  EU digitalnu Covid potvrdu, ispravno postavljenu zaštitnu masku cijelo vrijeme programa, (za djecu ne treba), a ako, netko, nema potvrdu, a kupio je ulaznice, može vratiti ulaznice i podići novac.


Vezane vijesti
Ažurirano: 18.3.2024. 14:01:29

Create Account