Zanimljiva i inovativna čitalačka ideja Apiosa

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 20.11.2020. 15:40:37
Zanimljiva i inovativna čitalačka ideja Apiosa

Foto: Marko Devčić/Apios

Hrvatski trgovac naftnim derivatima Apios koji benzinsku postaju ima i na granici Sesveta i Dubrave u Zagrebačkoj ponudio je vrlo primamljivu ideju čitalačkoj publici.



Knjiga na benzinskoj: Natankaj na APIOSU i opskrbi se super knjigama:  


U suradnji s uspješnom knjižnom blogericom Alis Marić, APIOS benzinski servisi pokrenuli su projekt ‘Čitaj knjigu na APIOSU’. Novo mjesto za dobru knjigu od ovog tjedna u svojoj ponudi ima personalizirani izbor bestselera u suradnji sa, na društvenim mrežama popularnom, stranicom ‘Čitaj knjigu’

 

Vrhunska A-Motion goriva najbolja su energija za vaš automobil, baš kao što je dobra knjiga najbolja pokretačka snaga duha. Kada se to dvoje udruži, nastane kombinacija koji će oduševiti sve zaljubljenike u knjige koji maze i paze svoje limene ljubimce. Za hvalevrijedan projekt 'Čitaj knjigu na APIOSU' zaslužna je suradnja APIOS benzinskih servisa i uspješne blogerice Alis Marić, osnivačice stranice 'Čitaj knjigu' , koja broji više od 560 tisuća fanova na Facebooku i 111 tisuća pratitelja na Instagramu. 

 

APIOS kao trendsetter, a ne follower, u ovoj jedinstvenoj priči prepoznao je priliku da ponudi nešto novo i vrijedno hrvatskoj javnosti. Projekt 'Čitaj knjigu na APIOSU' krenuo je od APIOSOVA tima koji obično započinje dan motivirajućim Facebook postovima sa stranice 'Čitaj knjigu'. S obzirom na to da je APIOS mjesto dobre energije u vidu A-Motion premium goriva i ostalih usluga, projekt 'Čitaj knjigu na APIOSU' predstavlja dodanu vrijednost posjetiteljima, pogotovo u kontekstu društvene distance i turbulentnog razdoblja.

 

Od ovog tjedna na APIOS benzinskim servisima možete pronaći knjižne bestselere te, uz svaki račun za gorivo, kupiti knjige po super cijenama i dobiti gratis Julius Meinl kavu. Naslovi koji vas očekuju su: Djevojka sa sedam imena, Hyeonsea Leeja,

Gala Dali, Carmen Domingo, Razotkrivanje, Andre Agassija, Prolazim kroz zidove, Marine Abramović, Kuća, Ivane Đilas, Nadživjeti život, Kenana Crnkića, Moja ljubavna priča, Tine Turner, Kako zavoljeti sebe, Bruna Šimleše, Male žene, Louise May Alcott, Takvo što događa se svaki dan, Isabel Gillies, Frida Kahlo: Život u slikama, Marije Hesse, Filmski klub, Davida Gilmoura, Heidi, Johanne Spyri, Majka u meni, Zvjezdane Debić, Novac, rizik, život, Niki Laude & Conny Bishofberger i Mali muškarci, Louise May Alcott. 


Nakon što okrijepite automobil A-Motion gorivima obogaćenima aditivima brand partnera OMV-a, 'natankajte' se dobrim naslovima uz brojne pogodnosti i popuste. Izdvojite vrijeme za sebe, pronađite mirni kutak i izgubite se u zanimljivima knjigama. Prvo poglavlje počinje na prvom APIOSU, zaplet i rasplet prepuštamo vama.


Create Account