Wine ViP Event Međunarodna enogastronomska konferencija

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 13.11.2023. 16:23:22
Wine ViP Event Međunarodna enogastronomska konferencija

Foto: Promo

Najava 2024 Wine ViP Evenata, edukativnim eventima do bolje kvalitete turizma. 



Wine ViP Eventi održani u 2023.godini bili su od svih do sada održanih u sedam godina najbolji eventi. Prema najavama i vrlo velikom interesu partnera kao i gostiju očekuje se da će eventi u 2024.godini biti u najmanju ruku fantastični. 

Glavni ciljevi eventa su EDUKACIJA HoReCa sektora tj. ugostiteljsko-turističke struke (vlasnika raznih ugostiteljsko turističkih objekata i njihovih djelatnika – Managera hrane i pića, konobara, sommeliera, kuhara, barista...) te proizvođača vina i raznih delicija te njihovo međusobno poslovno povezivanje, kao i podizanje razine znanja, kvalitete ponude i usluge.


Dantes sa svojim timom agencije odlučio se baš danas na ovaj za njih vrlo poseban dan i 19-ti rođendan agencije podijeliti sa javnošću informaciju o dogovorenim terminima 5 Wine ViP Evenata u 2024.godini. 


Na traženje partnera VIP Evenata organizator se odlučio termine evenata malo pomaknuti u veljaču. Razlog leži u tome kako bi vinske karte i jelovnike ugostiteljskih objekata sudionika evenata obogatili delicijama (vinima, likerima, rakijama, sirom, ribom, mesom, pršutima,...) partnera Wine ViP Evenata. 


Dogovoreni gradovi, datumi i hoteli su:  

Split Hotel Amphora     21. veljača 2024. (srijeda)

Zadar Hotel A mare     23. veljača 2024. (petak)

Rijeka Hotel Bonavia     28. veljača 2024. (srijeda)

Poreč Valamar Diamant Hotel  06. ožujak 2024. (srijeda)

Zagreb Hotel Antunović      12. ožujak 2024. (utorak)

 

Iduća, 2024.godina je nastavljanje tradicije koja traje osmu godinu (od 2017.-te) i do sada organiziranih 32 Wine ViP Eventa diljem Hrvatske. Organizator ostaje „vjeran konceptu posebnosti” a to je da će u suradnji s brojnim partnerima i izlagačima sudionicima omogućiti besplatno: ulaz, degustacije, predavanja, radionice i edukacije kao i gastronomske degustacijske prezentacije.


Ono što Wine ViP Evente čini posebnim i drugačijim u „moru raznih kvalitetnih događanja” diljem Hrvatske su emocije, vrhunske edukacije i pozitivna energija i sinergija svih sudionika događaja. 


U izlagačkom dijelu ograničen je broj izlagača, a organizator veliki naglasak daje hrvatskim lokalnim proizvođačima i promociji lokalne enogastronomije, kao i na edukaciji svih aktera našeg turizma. 

Događaj je usmjeren na goste restoratere, hotelijere te općenito na HoReCa sektor i naš turizam. 


Dantesovi eventi uvijek imaju i humanitarnu notu, a ove godine biti će to iznimno posebna humanitarna priča u kojoj će svi sudionici moći pokazati svoju humanost. Organizator više od toga nije otkrio osim da će i ove godine eventi imati velike novosti a jedna od najvažnijih je ta da će biti puno više vremena za druženje na eventu.


Gosti na eventu će moći uživati u osam enogastronomskih radionica i prezentacija a koje će voditi vrhunski međunarodni i hrvatski predavači, sommelieri, ugostitelji, barmeni, chefovi i baristi; dok će između predavanja i radionica, svi gosti imati priliku družiti se, degustirati proizvode ili poslušati prezentacije brojnih vrlo kvalitetnih izlagača te se s njima poslovno povezati i dogovoriti suradnju.


Od samih početaka još od 2017.te godine potporu projektu daju pokrovitelji Ministarstvo turizma i Ministarstvo poljoprivrede, a iznimno važan partner je Hrvatska turistička zajednica, županije i gradovi domaćini i njihove turističke zajednice, Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska obrtnička komora. 


Organizator poziva sve zainteresirane potencijalne partnere i izlagače kao i dosadašnje partnere i izlagače (vino, likeri, meso, sir, riba, ugo oprema i proizvođače raznih kvalitetnih proizvoda) koji žele biti dio ovih vrlo kvalitetnih evenata mogu se obratiti iskazanim interesom i upitom za suradnju direktno na email: info@dantes.biz


Vezane vijesti
Ažurirano: 23.4.2024. 17:07:18

Create Account