Naša Marija objavila novi zarazni ljetni singl "Dodiri"

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 11.7.2023. 12:07:07
Naša Marija objavila novi zarazni ljetni singl "Dodiri"

Foto: PR

Da nije lako odrastati pred očima javnosti, Marija najbolje zna, no isto tako služi kao izvrstan primjer kako snove zaista treba slijediti i kako je moguće graditi svoj glazbeni put na „staromodan“ način.Nešto manje od mjesec dana prošlo je od najznačajnijeg mjeseca u glazbenom životu perspektivne pjevačice Marije Jelovečki. Naime, ova mlada i upješna 21-godišnjakinja u lipnju je odradila zapažen nastup na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama sa zadnjim singlom izdanim na proljeće „Kap na licu tvom“ te izdala svoj prvi studijski album „Slobodna sam“.


Album prvijenac publika je odlično prihvatila, a Marija je ponosna i sretna što se svih šest pjesama predstavljenih publici izrazito svidjelo. Kroz singlove „Još ovu noć“, „S tobom jesen pleše“, „Blizina svijeta dva“, „Sanjam još brod“, „Slobodna sam“ i „Kap na licu tvom“ Marija se predstavila široj hrvatskoj javnosti, a sve pjesme s albuma rado su vrćene u hrvatskom radijskom eteru, što samo potvrđuje da Marijin glazbeni put ide u odličnom smjeru.


„Nakon izlaska albuma moram priznati da sam i više nego zadovoljna. Album se super prodaje što meni daje vjetar u leđa da dobro radim i da ljudi prepoznaju trud i ljubav u svemu. Na jesen izlazi zadnja pjesma s albuma, tako da nam preostaje snimanje spota do kraja ove godine, a nakon toga ćemo sve polako i s puno ljubavi.“


Novi, sedmi singl s aktualnog albuma zove se „Dodiri“, a Marijina uigrana ekipa zaslužna je za ovaj budući hit. Marko Vukes i Toni Ćosić potpisuju glazbu, a Nevena Vukes tekst i režiju zavodljivog, ljetnog spota. Pjesma je nastala u produkcijskoj kući Eagle Music Media, iza koje stoji Marijin autor, Marko Vukes.


„Pjesma za mene predstavlja i 'vrišti' ljeto i ljetne ljubavi. Na prvo slušanje mogla sam zamisliti vožnju u autu s otvorenim prozorima, miris mora i vjetar u kosi. Energična je i mladenačka i smatram da se u njoj svatko može pronaći.“


Pjesma „Dodiri“ u izdanju Croatia Recordsa nešto je modernijeg i odvažnijeg pop izričaja nego većina dosadašnjih Marijinih nježnih i romantičnih glazbenih poslastica, a jasno ocrtava Marijinih glazbeni napredak u više od tri godine otkad je prisutna na hrvatskoj glazbenoj sceni.


„Dodiri“ su zarazni, ljetni hit koji će zasigurno ući u radijske etere i u domove publike sa svojom zaraznom melodijom i ljetnim 'vibeom' koji poziva na ljetnu opuštenost i razigranost.

Video izdanje snimano je na više lokacija nedaleko od Zadra, a u spotu su u prvom planu emocije provučene kroz razne detalje, od pogleda, hoda do dodira. Kroz cijeli spot može se vidjeti minimalizam i jednostavnost, čemu Marija prirodno naginje.


Da nije lako odrastati pred očima javnosti, Marija najbolje zna, no isto tako služi kao izvrstan primjer kako snove zaista treba slijediti i kako je moguće graditi svoj glazbeni put na „staromodan“ način. Njezina jednostavnost, skromnost, radišnost, neposrednost te zahvalnost osobine su koje krase ovu mladu pjevačicu, a njeni glazbeni suradnici i publika vjerno je prate na njezinom, dosad i više nego uspješnom, glazbenom putovanju.


FOLLOW MARIJA JELOVEČKI:


Facebook

Instagram


Vezane vijesti
Ažurirano: 11.4.2023. 9:31:25

U Sesvetskoj Sopnici treba:

Slušati Grad i  prenamijeniti postojeći društveni dom u vrtić
Srušiti staru zgradu i izgraditi novi objekt  vrtića i društvenog doma
Ne raditi ništa, ostaviti stvari kakve sada jesu
Odseliti se u inozemstvo
Nisam upućen, ne znam o čemu se radi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account