Maturanti Gimnazije Sesvete postigli izvrsne rezultate na Državnoj maturi i upisali željene fakultete u prvom izboru

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 10.9.2023. 10:26:18
Maturanti Gimnazije Sesvete postigli izvrsne rezultate na Državnoj maturi i upisali željene fakultete u prvom izboru

Foto: Gimnazija Sesvete

Gimnazija Sesvete ponovo se dokazala kao izuzetno kvalitetna obrazovna ustanova i ona je doista nešto najbolje što imamo u Sesvetama.



Kad su krenule državne mature, mnogi su strepili. Ponajviše sami maturanti i njihovi roditelji. Nakon provedene obrade, objave i upisa na fakultete u prvom roku možemo s ponosom staknuti da su svi ovogodišnji maturanti Gimnazije Sesvete upisali fakultete u prvom roku odnono na fakultete prvog izbora.


Posljedica je to svakako izuzetno kvalitetnog rada u školi i zalaganja profesora. Posljedica toga su bili izvrsni rezultati na maturi a potom i kod upisa. Maturanti sesvetske gimnazije postigli u sjajne rezultate iz hrvatskog, engleskog, matematike. Tri učenice bile su prve na rang listama odabranih fakulteta, velika većina upisala je svoj prvi izbor, nitko na maturi nije pao Iz hrvatskog jezika zabilježeno je samo 7 trojki, ostalo su četvorke i petice. 

"Bas smo ponosni na ovogodišnje rezultate", kažu nam u školi. 


Dakle na državnoj maturi u Gimnaziji Sesvete iz hrvatskog jezika postignute su 42 petice, engleski jezik viša razina 32 petice, matematika viša razina 12 petica, a položeni su i svi obavezni predmeti! 


Ovime se Gimnazija Sesvete ponovo  dokazala kao izuzetno kvalitetna obrazovna ustanova i ona je doista nešto najbolje što imamo u Sesvetama.


Čestitke svim maturantima Gimnazije Sesvete i svakako njihovim profesorima.


Vezane vijesti
Ažurirano: 10.3.2024. 16:09:52

Create Account