Mikulić: Markota i dalje vodi Sesvete

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 11.4.2017. 13:36:32
Mikulić: Markota i dalje vodi Sesvete

Foto: Andrija Mikulić i Dražen Markota, Sesvete danas, Borko Samec

Predsjednik gradske skupštine Andrija Mikulić izjavio je da će dosadašnji predsjednik g.č. Sesvete Dražen Markota i u narednom mandatu voditi ovaj najveći gradski kvart.

Boraveći u Sesvetama u subotu na nogometnoj utakmici povodom Dana Roma, predsjednik gradske skupštine Andrija Mikulić osvrnuo se na pitanje portala Sesvete danas o tijeku predizbornih aktivnosti na ovom prostoru. Istaknuo je veliko zadovoljstvo tijekom priprema, te napomenuo kako je nedavno u Sesvetama bio i kandidat za gradonačelnika Drago Prgomet posebno istaknuvši da je Prgomet jedini hadezeov kandidat za zagrebačkog gradonačelnika.

"Vidi se jedna emocija, ljudi su izvanredno reagirali na našeg kandidata i sad nas u kampanji očekuje veliki posao kojeg ćemo uspješno privesti kraju", rekao je Mikulić. Očekuje na razini Zagreba najbolji rezultat HDZ-a do sad, a u Sesvetama ne sumnja da će i nadalje biti vodeća stranka u vijeću gradske četvrti. Na naše pitanje, hoće li sadašnji predsjednik vijeća g.č. Sesvete Dražen Markota i nadalje voditi ovaj najveći gradski kvart, Mikulić je nedvosmisleno rekao Da.

"Sesvete dugo godina nisu imali ovako kvalitetnog predsjednika kao što je Markota i on uživa apsolutno povjerenje kako vodstva sesvetske organizacije HDZ-a, tako i gradske. Sesvete je ove godine od grada dobilo puno više sredstava negoli do sad i on sa svojim timom odlično radi. Da, on će, vjerujem na zadovoljsto svih Sesvećana biti novi – stari predsjednik i u narednom mandatu polučiti još veće benefite za svoju četvrt", rekao je Mikulić dodavši na naše potpitanje tko bi još mogao poduprijeti Markotu da će se to vidjeti, ali da tim koji pobjeđuje ne treba mijenjati.


Create Account