Sesvete uvjerljivo porazile Hajduka II

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 11.5.2019. 9:54:06
Sesvete uvjerljivo porazile Hajduka II

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

U 24. kolu 2. HNL-a nogometaši Sesveta porazili su i to vrlo uvjerljivo momčad Hajduka II s 4:1 (0:1).



Sesvete su u petak (10.5.) popodne na svom terenu pobijedile Hajduk II sa 4:1. Poveli su 'bijeli' preko Teklića u 34. minuti, a u nastavku su preokrenuli Zenko u 51., Vasilj u 69., Tolić sa 11m u 86. i Geljić u 90. minuti.


U prvom poluvremenu gosti su krenuli žustro i već u ranoj fazi utakmice imali jedanaesterac, međutim, nisu ga iskoristili. Na poluvrijeme se otišlo s prednosti gostiju od 1:0. Vidjelo se da je trener Sesvećana Dino Babić vrlo ljut. Ne znamo što je rekao svojim igračima u svlačioni, međutim već na početku drugog poluvremena vidjelo se da je to sad druga neka druga ekipa, puno bolja, angažiranija, čvršća i ono najvažnije ubojitija. 


Domaći su se nametnuli, a gosti su posustali, kao da su se uplašili, te je u takvim uvjetima preokret bio neminovan. Ovom pobjedom Sesvete su pretekle Hajduka II i trenutačno su treće, međutim Dugopoljes istim brojem bodova kao Sesvete i Osijek II s tek bobom manje igraju u subotu popodne i prema ishodu tih utakmica vidjet će se hoće li naša momčad ostati na toj poziciji. No, pozicija treća, četvrta ili peta i nije toliko bitna, ove se godine ionako ne može napasti prva pozicija, ali na godinu prema riječima predsjednika kluba Pere Karatovića koje je izrekao na proslavi Dana kluba, 1. svibnja, sesvetski bi klub trebao ući u borbu za vrh odnosno u borbu za ulazak u Prvu ligu. No, o tom kad dođe vrijeme. 


Do kraja prvenstva su još dva kola, naredni tjedan gostovanje u Zagrebu kod Kustošije i potom nogometna poslastica druge lige, dolazak vjerojatnih prvaka Varaždina na megdan u Sesvete.

 


Vezane vijesti
Ažurirano: 20.4.2024. 12:54:59

Create Account