Predsjednik zagrebačkog SDP-a Gordan Maras posjetio Sesvete

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 24.7.2018. 9:49:29
Predsjednik zagrebačkog SDP-a Gordan Maras posjetio Sesvete

Foto: Draženko Pandek

Sesvetski SDP organizirao je prošle subote, 21. srpnja, obilazak Blaguše i Glavnice Donje kojemu se pridružio i novoizabrani predsjednik zagrebačkog SDP-a Gordan Maras, javlja predsjednik sesetskog SDP-a Draženko Pandek.




Prošle subote SDP Sesvete obišao je mjesne odbore Blagušu i Glavnicu Donju. Cilj obilaska  bio je da građani u tih naselja u neposrednom kontaktu upoznaju nazočne sa situacijom u mjestu, problemima mještana, te prijedlozima i inicijativama građana. Obilasku su se pridružili i predsjednik SDP Zagreb Gordan Maras i zastupnica u Skupštini Grada Zagreba Tamara Čubretović.


Vijećnici iz Blaguše i Glavnice te mještani istaknuli su kako se u njihovim naseljima  već godinama ne rješava problem vodoopskrbe i odvodnje što uzrokuje izlijevanja vode po cesti i dvorištima. Također  velik problem su klizišta, nepostojanje sustava kanalizacije zbog čega se sve otpadne vode slijevaju u lokalni potok. Premda je plinovod prošao glavnom ulicom, u sporednim ulicama ne postoji lokalna plinska mreža. Istaknuli su i da nogostup nije dovršen, što predstavlja opasnost za pješake koji se kreću kolnikom zbog uske ceste. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 8.3.2024. 17:17:24

Create Account