APIOS SESVETE – PREMIUM ENERGIJA U VAŠEM SUSJEDSTVU

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 17.9.2020. 7:27:12
APIOS SESVETE – PREMIUM ENERGIJA U VAŠEM SUSJEDSTVU

Foto: PR

Kada vam ponestane energije, ne trebate voziti daleko. APIOS benzinski servis Sesvete okrijepit će Vas i  limenog ljubimca A-Motion gorivima, svježim zalogajima i pićima.   

  


Svi mi imamo susjeda na kojeg uvijek možemo računati. Šalica kave, doza šećera ili dobro društvo je uvijek na cijeni. APIOS benzinski servis Sesvete upravo odgovara toj definiciji. Ovaj susjed, koji je nedavno doselio u vaš kvart, vrijedan je posjeta jer će vam brzinski ‘napuniti baterije’ premium aditiviranim A-Motion gorivima. 


ČISTA PREMIUM ENERGIJA  

  

'Svjesni važnosti dobre ponude na dohvat ruke, proširili smo mrežu naših benzinskih servisa i na Sesvete. Stanovnici Sesveta zaslužuju dobrog susjeda i vjerujemo da će ga pronaći u našem APIOSu. Kao na svakom našem servisu,  nudimo isključivo premium A-Motion goriva obogaćena najnovijom generacijom aditiva našeg brand partnera OMV-a. Inovativni paketi aditiva u A-Motion gorivima čiste sustav napajanja i izgaranja goriva od onečišćenja i korozije te imaju efekt smanjenja pjenjenja koji pomaže učinkovitom i bržem točenju', istaknula je Ivana Kulaš, direktorica maloprodaje APIOS-a, tvrtke u 100%-tnom hrvatskom vlasništvu, koja je od osnutka 2009. godine do danas, postigla širenje svoje mreže benzinskih servisa na 25 lokacija u Hrvatskoj. 

  Kvaliteta A-Motion goriva zajamčena je sveobuhvatnim i opsežnim sustavom kontrole, kako u nabavi tako i u distribuciji i prodaji. Vlastitim voznim parkom APIOS vrši distribuciju i prijevoz naftnih derivata unutar maloprodajne i veleprodajne mreže. Tako se u potpunosti kontrolira proces dostave naftnih derivata od mjesta utovara pa sve do benzinskih servisa i skladišta kupaca.   




SVJEŽI ZALOGAJI I PIĆA U A-CAFFEu SESVETE 

Puno pažnje ulažemo u izbor artikala na policama našeg A-Shopa, čiji proizvodi su dostupni i preko servisa Glovo!, kao i u  ponudu našeg A-Caffe-a. Cjelokupna ponuda je bazirana na istraživanju potreba i želja naših kupaca, sezonskim potrebama i specifičnostima, a posebno smo vodili računa o navikama i potrebama lokalne zajednice, pa tako i Sesveta' dodala je Ivana Kulaš.  

 

PRIJATELJ SVAKOG KUPCA  

 

APIOS je prepoznat i kao prijatelj kupcima što potvrđuje certifikat ‘Customer’s Friend’ koji izdaje nezavisno švicarsko certifikacijsko tijelo Icertus. To znači da pri dolasku na APIOS, možete računati na najvišu razinu  usluge, uvažavanje vaših potreba i odnosa prema svim kupcima.  APIOS je i nositelj Certifikata bonitetne izvrsnosti, vodećeg europskog pružatelja poslovnih informacija Bisnode, čime se svrstava u sam vrh domaćeg gospodarstva, uz bok tvrtkama Europske unije.  

 

Ovaj perspektivni igrač na tržištu naftnih derivata ističe se i suvremenim dizajnom branda koji komunicira APIOSovu poslovnu energiju,  kvalitetu proizvoda te napredne tehnološke i ekološki učinkovite procese.  

  

'Sve to pridonosi našim atributima dobrog susjeda. Ako već niste, svakako svratite do sesvetskog APIOSa po dozu premium energije i kvalitetnog asortimana. Win – win kombinacija za vas, vaše suputnike i limenog ljubimca. Veselimo se vašem dolasku!’ zaključuje Ivana Kulaš.   

  

Kontakt: narudzbe@apios.hr; maloprodaja@apios.hr  


Promotivni članak


Vezane vijesti
Ažurirano: 19.2.2024. 10:43:37

Create Account