Nagrađivana online turistička agencija Konture otvorila svoj ured u Sesvetama - Novi Jelkovec

Autor: Tomislav Radić
Objavljeno: 20.3.2024. 8:28:55
Nagrađivana online turistička agencija Konture otvorila svoj ured u Sesvetama - Novi Jelkovec

Foto: Promo

Konture su danas prepoznatljiv brend, jedino mjesto u Hrvatskoj gdje kupci dobiju personaliziranu uslugu savjetovanja za ljetovanja, vikend odmore s djecom ili romantični bijeg u dvoje.Nakon devet godina uspješnog poslovanja, online turistička agencija Konture otvorila je svoj ured Sesvetama, točnije u Novom Jelkovcu na Rimskom putu 31.  Ovaj korak predstavlja nastavak njihovog kontinuiranog uspjeha i angažmana u turističkoj industriji. Brojni dugogodišnji klijenti i prijatelji došli su podržati agenciju poput glumice Iskre Jirsak, zatim poznate influencerice Duške Stepanov, a i žena u vrhu biznisa i poslovnog svijeta poput Ivane Matić. 


Agencija je dobitnik prestižne nagrade hrvatskog turizma „Turistički cvijet" za najbolju malu DMK agenciju u Hrvatskoj od strane Hrvatske Gospodarske Komore, a vlasnica Ines Poljak Aritonović, dobitnica je nagrade u kategoriji "Čovjek – ključ uspjeha". Ove priznanja Hrvatska turistička zajednica dodijelila je najboljim djelatnicima u turističkoj industriji   ističući njezinu neustrašivu viziju i staloženi pristup u svim situacijama.


Vlasnica agencije, Sesvećanka  Poljak Aritonović  upravo je svojom idejom iskoristila priliku nakon COVID – 19 pandemije kako na najbolji način uočiti i iskoristiti promjene u turističkim trendovima. Shvatila je da će se putovanja najprije odvijati na obližnje destinacije s vlastitim prijevozom te je inicirala veliki zaokret u poslovanju kako bi se prilagodila novonastaloj situaciji. 


Konture su danas prepoznatljiv brend, jedino mjesto u Hrvatskoj gdje kupci dobiju personaliziranu uslugu savjetovanja za ljetovanja, vikend odmore s djecom ili romantični bijeg u dvoje. 


„Veseli me što smo napokon nakon korone svi na okupu u ovom prekrasnom prostoru. Naš online posao nam je i prije korone omogućavao da radimo od kuće i zapravo od bilo kuda na svijetu, ali nekako nam je to „prisjelo“ obzirom na to što smo kao turistička agencija pretrpjeli. Sada smo u prostoru koji nam daje slobodu za kreativnost i inovativnost i postaje platforma za ostvarenje naših ambicija i unapređenje poslovanja i korisničkog iskustva za naše kupce. Uz novi ured uskoro planiramo i redizajn weba i aplikaciju koje su logičan nastavak našeg digitalnog putovanja“, ističe vlasnica agencije.

 

Za dobru čašicu na otvorenju pobrinule su se vlasnice iz vinarije Lešćanec, koje se već četvrtu generaciju bave proizvodnjom vina. 


Novi prostor agencije Konture u Sesvetama predstavlja korak prema daljnjem širenju i jačanju njihove prisutnosti na tržištu, istovremeno zadržavajući visoku kvalitetu usluge i predanost svojim klijentima.Vezane vijesti
Ažurirano: 6.7.2024. 12:27:31

Create Account