Kožić pozvao birače da u drugom krugu izaberu stabilnost

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 18.5.2021. 7:36:39
Kožić pozvao birače da u drugom krugu izaberu stabilnost

Foto: Dražen Kopač

Koalicijski kandidat za župana Zagrebačke županije Stjepan Kožić poručio je u ponedjeljak da je podrška 45 posto glasova u prvom krugu izbora pokazala da birači žele politiku kontinuiteta i razvoja županiji, te ih pozvao da stabilnost izaberu i u drugom krugu.


"Birači su rekli svoje (...). Sportskim rječnikom - nakon uvjerljivog vodstva u prvom poluvremenu, odvažno, snažno i pošteno igramo utakmicu za pobjedu 30. svibnja”, kazao je Kožić. 


Pozvao je birače da ga izaberu i u drugom krugu, i tako biraju stabilnost, župana kojem vjeruju". 


Aktualni župan i kandidat za župana koalicije SKNL-a, HDZ-a, stranke BM 365, HSU-a, HSLS-a i HNS-a u drugi krug lokalnih izbora u Zagrebačkoj županiji ulazi s Mihaelom Zmajlovićem (SDP, HSS) koji je dobio 29,08 posto glasova birača. 


Iz koalicijskog stožera priopćili su da rezultati jasno pokazuju da su birači itekako prepoznali razliku između “predizbornih neostvarivih obećanja” protukandidata Zmajlovića te realiziranih projekata i održivog programa aktualnog župana Stjepana Kožića.


"Za realizaciju predizbornih obećanja kandidata Zmajlovića nije dostatan ni proračun Münchena. Obećanja poput stotinu novih liječnika i nastave u jednoj smjeni u cijeloj županiji, brzi internet na Žumberku i besplatan prijevoz zvuče lijepo, ali nisu lako ostvariva", poručili su u priopćenju iz Stožera koalicije.


Stožer koalicije pozivao je na suradnju sve stranke “koje žele dati svoj doprinos razvoju Zagrebačke županije u skladu s realnim mogućnostima”.


Kožić je poručio da on poznaje realne mogućnosti proračuna Zagrebačke županije i ne laže birače.


(Hina)


Vezane vijesti
Ažurirano: 17.2.2024. 13:22:16

U Sesvetskoj Sopnici treba:

Slušati Grad i  prenamijeniti postojeći društveni dom u vrtić
Srušiti staru zgradu i izgraditi novi objekt  vrtića i društvenog doma
Ne raditi ništa, ostaviti stvari kakve sada jesu
Odseliti se u inozemstvo
Nisam upućen, ne znam o čemu se radi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account