Kustošija pobijedila Sesvete 2:0

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 19.5.2019. 13:41:29
Kustošija pobijedila Sesvete 2:0

Foto: Sesvete danas, arhiva

U pretposljednjem, 25. kolu 2. HNL-a, u Kustošiji istoimena domaća momčad pobijedila je Sesvete 2:0 (1:0).



Sesvećani su na žalost, prekinuli pobjednički niz. Domaći su prvi pogodak postigli već u 10. minuti, udarac u mrežu uputio je branić Jan Jurčec. Nisu uspijevali napadi Sesvećana, pa se na odmor otišlo s tim rezultatom.


U nastavku nogometaši Sesveta žele igrati borbenije, čvršće, no ni to nije urodilo plodom. U 50. minuti jedanaesterac za domaće iz kojeg ne postižu pogodak, međutim odmah potom Karlo Deak u 51. minuti upisuje se u listu strijelaca. U 90. minuti Marko Vranjković dobiva žuti karton, te odmah potom i drugi žuti, odnosno crveni, ali tada je i onako već bio kraj utakmice. 


Ovim porazom Sesvećani su malo pali na tablici bodovno su se izjednačili s Hajdukom II koji sutra popodne (20.5.) na stadionu Poljud dočekuje BSK, te se očekuje pobjeda i pad Sesveta na 6. mjesto. 


Jučerašnjom pobjedom Varaždina nad izravnim konkurentom na naslov prvaka, Šibenikom, NK Varaždin postao je kolo prije kraja prvenstva prvak druge lige i time se plasirao u 1. Hrvatsku nogometnu ligu. Sve čestitke prvaku lige kojeg ćemo imati prilike vidjeti u Sesvetama u subotu, 25. svibnja kad na Radnikovom stadionu dolazi u goste Sesvetama.


Rezultati nepotpunog 25. kola:







Vezane vijesti
Ažurirano: 27.4.2024. 10:54:15

Create Account