Rudeš u pretposljednjem kolu porazio Sesvete

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 23.5.2022. 9:41:43
Rudeš u pretposljednjem kolu porazio Sesvete

Foto: Sesvete danas, Borko Samec/fotoarhiva

U 29. kolu 2. HNL-a u subotu na stadionu ŠRC Rudeš: Rudeš - Sesvete 3:0 (2:0).



Nogometaši Sesveta očekivano nisu imali previše prilika, a čini nam se više niti motiva pokušati odigrati kvalitetnu utakmicu protiv jednog od najboljih sastava Druge lige. U gostima kod Rudeša poraženi su s 3:0. 


Prvi pogodak postignut je već u trećom minuti nakon lijepog prodora Latkovića koje domaća obrana nije uspjela zaustaviti i s 12-13 metara s desne strane postiže pogodak.


Minutu prije kraja prvog poluvremena domaći postižu još jedan pogodak. Borovac je prodro u kazneni prostor s lijeve strane, poslužio u sredini Brajkovića kojeg ponovo obrana Sesveta nije dobro pazila i koji postiže drugi pogodak.


Treći pogodak pao je u 73. minuti kad je ponovo Borovac lijepo prodro po desnoj strani, nabacio na potpuno drugu stranu do Bašića koji snažnim udarcem s desetak metara od gola s lijeva postiže pogodak. Potvrda pobjede i drugog mjesta lige za Rudeš, te poraz Sesveta za pretposljednje mjesto.


U posljednjem kolu prvenstva naredne subote Sesvete će se protiv Jaruna na domaćem terenu oprostiti od dosadašnjeg ranga natjecanja.




Vezane vijesti
Ažurirano: 20.4.2024. 12:54:59

Create Account