Sesvete u Solinu neodlučeno 1:1

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 14.4.2019. 9:36:24
Sesvete u Solinu neodlučeno 1:1

Foto: dalmatinskiportal.hr

U 20. kolu 2. HNL-a Sesvete su u subotu u Solinu odigrale neodlučeno s istoimenim domaćinom 1:1 (0:0).


Nakon prošlotjedne vrlo čudne utakmice u kojoj je sudac brže potezao kartone negoli je ikad Wyatt Earp potezao revolver, nogometaši Sesveta na gostovnanju u Solinu ponovo su se "nagutali" kartona, ali i domaćini. Žalosno je kad se više priča o sankcijama na utakmici negoli o samoj igri, ali očito je bilo ili nepropisno ponašanje igrača, ili još jedan revolveraš na utakmici. Tako je sudac Ivan Antunović pred dvjestotinjak gledatelja na stadionu pokraj Jadra u Solinu pokazao čak 10 kartona, od kojih dva crvena. Prvi je zaradio ekspresno već u 12. minuti Dominik Drmć, a malo kasnije, zanimljivo, domaći golman dobija crveni karton. Ukupno su Sesvećani dobili 6 opomena, od kojih je Drmić zaboravio na prvi, pa je u drugoj minuti nadoknade prvog poluvremena uspio zaraditi i drugi žuti, te automatski je dobio i crveni karton. Tako je lijepo gostima omogućio ravnopravni nastavak utakmice.


A sad tek nekoliko riječi o utakmici. Nakon prvog poluvremena bez pogodaka u kojem iako imaju brojčanu prednost gosti ne uspijevaju pronaći put do gola, to im plazi za nogom u nastavku kad su nakon izlaska Drmića ponovo bili brojčano izjednačeni. U 52. minuti Toni Brezina postiže pogodak i Sesvete vode. No, veselje nije dugo potrajalo. Par minuta nakon pogotka Sesvećana, zamjena u postavi domaćih, u igru ulazi Deni Jurić koji u 60. minuti postiže pogodak za izjednačenje.


Osim ponešto žutih kartona do kraja uglavnom uglavnom ništa značajno, uz malo sreće domaćini su izvukli bod, a gosti su bili, na žalost, prenervozni da bi pobjedom okrunili svoju veću kvalitetu. 


Sesvete su i dalje pete na tablici , dok se na vrhu i nadalje vodi rat za naslov u kojem Šibenik s 39. bodova ima prednost  od četiri boda pred Varaždincima.


Rezultati nepotpunog 20. kola:





Vezane vijesti
Ažurirano: 27.4.2024. 10:54:15

Create Account