Derbi u Sesvetama, rukometašice u Rijeci

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 16.2.2018. 21:12:06
Derbi u Sesvetama, rukometašice u Rijeci

Foto: Sesvete danas, arhiva

U Premijer ligi u Sesvetama derbi začelja, Sesvete – Zamet, rukometašice igraju u Zametu (dio Rijeke) protiv Zameta. Košarkaši pauziraju ovaj vikend, a nogometašima je nastavak prvenstva početkom ožujka.


Nakon prošlotjednog poraza na gostovanju kod Gorice, rukometaši Sesveta ove subote na domaćem terenu dočekuju Zamet iz Rijeke. Bit će to derbi začelja, Sesvećani su osmi, a Zamet deveti s bodom manje, posljednji je još jedino najslabiji Metalac. Utakmica se igra u gimnazijskoj sportskoj dvorani  od 17,30.  Iz kluba pozivaju sve Sesvećane, navijače i ljubitelje sporta da dođu na utakmicu i navijanjem pomognu našoj momčadi.


Nakon što su prošli tjedan na domaćem terenu ipak očekivano izgubile od trenutačno prve ekipe prvenstva Lokomotive, rukometašice Sesveta ove subote igraju u gostima u Rijeci kod ekipe Zamet.  Obje su ekipe kvalitativno podjednake, Sesvećanke su trenutačno sedme, a Riječanke devete s jednim bodom, ali i utakmicom manje. Bit će to težak susret uz prednost Zameta zbog domaćeg terena.


Vezane vijesti
Ažurirano: 16.4.2024. 8:35:46

Create Account