Dubrava prejaka za oslabljene Sesvećane

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 8.4.2021. 9:28:10
Dubrava prejaka za oslabljene Sesvećane

Foto: Luka Lukić

U jedinom susretu 2. kola Paket24 premijer lige Lize za prvaka koji je odigran sinoć, Dubrava je kao domaćin pobijedila Sesvete s 34:31 (16:16).



Sinoćnja je utakmica između Dubrave i Sesveta, kao što se i očekivalo, ponudila mnogo uzbuđenja i većim dijelom podosta dramatike. Sesvetska momčad je u susret ušla znatno oslabljena za ključnog Karpu Sirotića i Davora Gavrića, srednje vanjske zbog čega je tu za njega neprirodnu poziciju morao preuzeti Danijel Vusić koji se sjajno snašao i bio najbolji sesvetski igrač.


Nakon izjednačenog početka, Dubrava je u 20. minuti imala plus pet (13:8). No, rukometaši Sesveta pokazuju svoju snagu i znanje, ali i karakter, vraćaju se i do kraja poluvremena uspijevaju izravnati rezultat na 16:16.


U drugom poluvremenu Dubrava čini se kreće odlučnije i bolje u napadu, ostvaruje pogodak ili dva prednosti. Sredinom nastavka Sesvećani izjednačuju na 24:24, no to je najviše što su uspjeli napraviti. Najbolji pojedinac susreta Ante Ivanković,  samo trpa u sesvetsku mrežu postiže 10 pogodaka, obrana Sesveta za njega nema odgovor i odvodi Dubravu na četiri pogotka razlike pet minuta prije kraja. Ostatak vremena je bila stvar rutine, privesti susret je i 

Najbolji u redovima Sesveta bio je već spomenuti Danijel Vusić s 9 pogodaka, te Darko Krndelj sa 6 pogodaka. 

Sesvetska momčad je i nakon drugog kola bez bodova a slijedeća prigoda za osvajanje prvih bodova bit će već ove subote kad im u goste stižu Varaždinci, također bez bodova.



Sesvete: Filip Perić (2), Matej Mudrinjak (5); Darko Krndelj 6 (3), Josip Topić, Domagoj Potnar, Eugen Josip Žaja 3, Ivan Matić, Danijel Papić 3, Tin Baković, Leon Strbad 3, Daniel Vusić 9, Mislav Šuker 1, Krešimir Krešić 3, David Štrković 2 i Nikola Finek


Trener: Silvio Ivandija




Vezane vijesti
Ažurirano: 22.4.2024. 8:00:50

Create Account