Velika pobjeda sesvetskih rukometaša na otvaranju nove natjecateljske sezone

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 27.9.2020. 10:38:14
Velika pobjeda sesvetskih rukometaša na otvaranju nove natjecateljske sezone

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

MRK Sesvete pobijedio je u sjajnoj utakmici u subotu navečer Bjelovar s velikih 34:25.



Zbog mnogih okolnosti u novom normalnom nitko uoči samog početka nije točno znao tko je u kakvom stanju, formi, uigranosti, kondiciji itd. No Sesvećani su na otvaranju protiv inače vrlo dobre momčadi Bjelovara pokazao da bi mogao igrati značajniju ulogu u Premijer ligi negoli do sad.  U subotu navečer pao je Bjelovar rezultatom 34:25 (17:10).


Svi su igrači dali svoj obol u utakmici u kojoj se od početka vidjelo tko je gazda na terenu. Najistaknutiji ipak su bili, najveće pojačanje Sesveta Karpo Sirotić koji je suvereno vladao terenom i gradio igru, te bio najbolji strijelac utakmice s 9 postignutih pogodaka. Sirotiću su se pridružili Dominik Mišković sa 6, te Darko Krndelj i Danijel Vusić s po 5 pogodaka. 


Prekrasnoj slici na terenu pridružili su se i naši vratari Matej Mudrinjak s 11 i Ivan Panjan s 4 obranjena udarca na gol i prosjekom obrava vrlo dobrih 38%.


Utakmicu je prenosila televizija Planet sport u nazočnosti "pola" dužnosnika i djelatnika Hrvatskog rukometnog saveza.  Zbog novog normalnog u epidemiološkom okviru u sportskoj dvorani Jelkovec moglo je biti manje od polovice gledatelja koji su morali nositi maske, sjediti na neoznačenim sjedalicama i prilikom ulaza dati svoje ime, adresu i kontakt. 



U narednom drugom kolu Sesvećani su ponovo domaćini kada dočekuju riječki Zamet. Utakmica se igra od 19 sati.


Vezane vijesti
Ažurirano: 22.4.2024. 8:00:50

Create Account