Noćas sudar pet vozila na Zagrebačkoj kod Lukoila

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 11.4.2022. 12:31:07
Noćas sudar pet vozila na Zagrebačkoj kod Lukoila

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Na Zagrebačkoj cesti kod benzinske crpke Lukoil, u nedjelju navečer dogodila se prometna nesreća u kojem je sudjelovalo pet vozila. 



Policija je izvijestila o prometnoj nesreći u kojoj je sudjelovalo čak pet vozila.


U nedjelju, 10. travnja oko 23 sata u Sesvetama 23-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Volkswagen zagrebačkih registarskih oznaka Zagrebačkom cestom u smjeru istoka. Dolaskom do kućnog broja 63 nije držao potreban razmak iza drugog vozila uslijed čega je naletio na stražnji dio osobnog automobila marke Honda zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 20-godišnjak. Nakon naleta osobni automobil marke Honda odbačen je u smjeru jugoistoka kojom prilikom je naletio na prednji lijevi bočni dio osobnog automobila marke Volkswagen zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 21-godišnjak krećući se južnom prometnom trakom Zagrebačke ceste u smjeru istoka. 


Uslijed naleta osobni automobil marke Volkswagen odbačen je u smjeru jugoistoka na južni nogostup Zagrebačke ceste gdje je naletio na rubni kamen nogostupa te u daljnjem nekontroliranom kretanju po južnom nogostupu u zanošenju prešao preko južne i sjeverne prometne trake južnog kolničkog traka kao i sjevernog kolničkog traka namijenjenog za promet vozila iz suprotnog smjera, a zatim naletio na osobni automobil marke Kia zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 34-godišnjak krećući se sjevernom prometnom trakom u smjeru zapada. Nakon naleta, osobni automobil marke Volkswagen odbačen je u smjeru istoka gdje je naletio na osobni automobil marke Opel zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 62-godišnjak krećući se u smjeru zapada.

 

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 34-godišnji vozač, a liječnička pomoć mu je pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, dok je 20-godišnja putnica iz osobnog automobila marke Volkswagen, kojim je upravljao 23-godišnjak, lakše ozlijeđena, a liječnička pomoć joj je pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava.


Vezane vijesti
Ažurirano: 19.2.2024. 16:52:54

Create Account