Predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović u službenom posjetu Zagrebu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 7.2.2019. 9:58:48
Predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović u službenom posjetu Zagrebu

Foto: fb Milan Bandić

Predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović svoje službene posjete svim hrvatskim županijama, završava u Zagrebu, gradu - županiji gdje su je jutros dočekali gradonačelnik Milan Bandić i predsjednik gradske skupštine Andrija Mikulić.



Nakon posjeta i obilaska svih hrvatskih županija predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović stigla je u posjet Zagrebu. Dočekali su je gradski čelnici Bandikć i Mikulić. 


"Radimo na zajedničkom cilju, da ovaj grad uljudimo, da bude o mjeri čovjeka. Činimo sve na polju onoga što i vi zagovarate, a to su demografska politika, rad i zapošljavanje, znanje i obrazovanje, zajedništvo svehrvatsko, multikulturalnost i multikonfesionalnost. Hvala Vam na potpori i na prekrasnom govoru prije 2 godine u Gradskoj skupštini. Hvala na svemu onome dopbrom što činite za Zagreb i Hrvatsku" rekao je gradonačelnik.


"Nakon 20 izmještenih ureda, Poreč, Ilok... danas sam željela u ovom gradu kojem živim vidjeti projekte. Želim čestitati na postignućima koje grad Zagreb postiže u europskim i svjetskim okvirima. Čini mi se da je posljednji uspjeh ulazak u Michelinov vodič. Veseli me posjet pametnoj sobi, posebno se veselim susretu s obrtnicima.

U tim obrtničkim zanimanjima postoji puno deficitarnih zanimanja i nedostaje im radne snage. Ja vam želim još puno uspjeha, želim da još više razvedrimo lice građana izgradnjom fasada... Želim da naš lijepi Zagreb, koji je jedan od naljepših i najčišćih gradova Europe još više zasja." izjavila je Predsjednica.


Vezane vijesti
Ažurirano: 9.9.2019. 15:16:06

Create Account