Tomašević: Podvožnjak na Jelkovečkoj iza denivelacije u Gajnicama, u tijeku je izdavanje lokacijske dozvole

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 7.8.2023. 12:01:30
Tomašević: Podvožnjak na Jelkovečkoj iza denivelacije u Gajnicama, u tijeku je izdavanje lokacijske dozvole

Foto: Screenshot/Sesvete danas

Denivelacija pruge na Jelkovečkoj kod sajmišta krenula je u papirnatu proceduru prema kojoj je u tijeku izdavanje lokacijske dozvole.Prema riječima gradonačelnika Tomaševića prilikom posjete Sesvetama u petak, pokrenut je projekt izrade podvožnjaka ispod pruge na Jelkovečkoj kod sajmišta. Trenutačno je u fazi izdavanja lokacijske dozvole nakon čega slijedi daljnja procedura. 


Na naše pitanje je li uz ostale i o tom projektu razgovarao s ministrom Butkovićem, Tomašević je potvrdio razgovor. "Da, razgovarali smo i o tome i još uvijek utvrđujemo popis projekata koji će biti financiran iz EU fondova, a sigurno je da će iz EU fondova ići barem jedna denivelacija željezničke pruge. To će biti sigurno Med potoki u Gajnicama gdje je projekt najdalje otišao, a pokušavamo ugurati barem još jedan, tako da kada bude nekih novih informacija reći ću", izjavio je tom prilikom Tomašević dodavši da idu dalje ti projekti i da je za samu Jelkovečku u postupku ishođenje lokacijske dozvole. 


"Radimo sve pripremne radnje tako da kada osiguramo novac ne bismo bili nespremni, tako da sve radimo, pa ćemo novac naći", zaključio je gradonačelnik podgrijavajući ipak nadu da se o projektu više ne samo razmišlja, nego je krenuo u konkretnu proceduru.


Video: Sesvete danas

Vezane vijesti
Ažurirano: 16.6.2023. 16:45:59

U Sesvetskoj Sopnici treba:

Slušati Grad i  prenamijeniti postojeći društveni dom u vrtić
Srušiti staru zgradu i izgraditi novi objekt  vrtića i društvenog doma
Ne raditi ništa, ostaviti stvari kakve sada jesu
Odseliti se u inozemstvo
Nisam upućen, ne znam o čemu se radi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account