U Novom Brestju bira se najljepša okućnica, Brestjani prijavite se!

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 16.7.2022. 11:23:27
U Novom Brestju bira se najljepša okućnica, Brestjani prijavite se!

Foto: Sesvete danas, Borko Samec/Ilustracija, fotografija ne potječe iz Novog Brestja

Organizator izbora najljepše okućnice, vrta ili balkona VMO Novo Brestje, pripremilo je poklone za najuspješnije sudionike.



Vijeće Mjesnog odbora Novo Brestje organizira izbor za najljepšu i najuređeniju okućnicu. U izbor, u istu kategoriju ulaze vrtovi, okućnica ili balkon.


"Ocjenjivanje obuhvaća hortikulturno uređenje, raznovrsnost bilja i originalnost vizure, zatim opći dojam koji se odnosi na uređenost fasade i okoliša, te utjecaj dvorišta ili okućnice. Za tri najljepše uređene okućnice pripremili smo priznanje i nagrade", rekla nam je Ines Sosa Meštrović, predsjednica VMO Novo Brestje.


Izbor je otvoren od danas do 16. kolovoza, a prijave zainteresirani za sudjelovanje mogu dostaviti osobno u sandučić Mjesnog odbora Novo Brestje u Ulici ljubičica 33, ili putem e-maila mo_n.brestje@zagreb.hr


Povjerenstvo će po pristiglim prijavama obići i ocijeniti okućnice 


"Važno je svakako naglasiti kako pravo prijave imaju svi mještani Novog Brestja koji mogu prijaviti svoju ili neku drugu okućnicu u naselju, a u prijavi je potrebno navesti ime i prezime vlasnika, broj telefona i adresu objekta. Rezultati izbora bit će objavljeni na društvenim mrežama VMO Novo Brestje i lokalnim medijima", zaključuje Sosa Meštrović pozivajući sumještane da se prijave na ovaj, na žalost, za sada jedinstveni natječaj u Sesvetama.



Vezane vijesti
Ažurirano: 4.9.2023. 13:52:29

Create Account