Rukometašice Sesveta u zadnjim minutama ostale bez pobjede

Autor: Tomislav Radić
Objavljeno: 17.11.2019. 11:11:45
Rukometašice Sesveta u zadnjim minutama ostale bez pobjede

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

U derbiju 9. kola Sesvete Agroproteinka - Koka odigrale su neriješeno 27:27 (13:12).


Petoplasirane na tablici Sesvete Agroproteinka u derbiju 9. kola 1. HRL za žene su u gimnazijskoj sportskoj dvorani u subotu navečer bile domaćin četvrtoplasiranoj Koki iz Varaždina, a i nakon utakmice obje su ekipe zadržale iste pozicije. 


Do polovine prvog poluvremena vodile su čas jedne čas druge, no Sesvećanke sustižu i potom vode na poluvremenu pogotkom razlike.  U drugom poluvremenu gošće izjednačuju pa prelaze u vodstvo, domaće potom izjednačuju pa prelaze u vodstvo, varaždinske rukometašice ubacuju u višu brzinu i vode povremeno i s tri pogotka razlike, da bi pred kraj utakmice Sesvećanke uspjele izjednačiti i u završnici dva puta vode i tri pogotka razlike, a u samo dvije posljednje minute Kokice uspijevaju sustići tu razliku, i u posljednjim trenucima utakmice postižu izjednačujući pogodak. 


Čini se da je prema prikazanom na parketu odnosno omjeru snaga, takav rezultat i najpravedniji. Najefikasnija u redovima Sesveta bila je Ana Pehar postigavši sedam pogodaka iz sedam pokušaja, pet iz sedmeraca. 


Sesvete: Lucija Bešen, Petra Lovrencević;     Bernarda Ćalušić 5, Mia Tupek 1, Mihaela Bešen 1, Ana Grlić, Petra Dičak, Lara Burić 3, Lucija Cvitanović, Valentina Derežić 2, Mia Brkić, Dora Lukić 2, Ana Anđelić 3, Ana Pehar7 (5), Dorotea ćoraš i Ines Lisjak 3.


Trener: Branko Šebek


Rezultati nepotpunog 9. kola:




Tablica:




Vezane vijesti
Ažurirano: 22.4.2024. 9:06:51

Create Account