Velika pobjeda Sesveta Agroproteinke nad Kokom

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 14.10.2018. 21:06:09
Velika pobjeda Sesveta Agroproteinke nad Kokom

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Sesvete Agroproteinka su u subotu navečer pobijedile Koku s velikih šest golova razlike i zadržale izvrsno treće mjesto.  Sesvete Agroproteinka – Koka 30:24 (13:12).


U 4. kolu 1. HRL za žene rukometašice Sesveta u subotu navečer odigrale su na domaćem terenu u gimnazijskoj sportskoj dvorani izvrsnu utakmicu protiv „Kokica” čiji je apetit biti u vrhu. Zna se za koga su rezervirana prva dva mjesta, tu za sada nema tko treći što tražiti, pa ostale ekipe treće mjesto smatraju samim vrhom tablice. A tu od prošlog tjedna sjedi RK Sesvete!


Domaće igračice od kako su povele, nisu ispuštale prednost. Varaždinke su, doduše uspjele na poluvremenu smanjiti vodstvo na samo gol razlike, ali to je najviše što im je uspjelo. Sesvećanke su igrale dobru obranu, a još su raspoloženije bile u napadu, tako da su uporno povećavale vodstvo koje je u jednom trenutku iznosilo sedam golova razlike.


Na kraju vrlo zasluženo 30:24 za Sesvete Agroproteinku. Najefikasnije domaće igračice bile su Petra Dičak i Bernarda Čalušić koje su postigle po 8, dok je Dora Lukić upisala pet pogodaka.


Jedina raspoložena Varaždinka bila je Katarina Mrazović koja je postigla čak 11 pogodaka.


U slijedećem kolu naredne subote Sesvete Agroproteinka gostuje u Pločama kod Dalmatinke koja na petom mjestu ima dva boda manje od Sesveta.


Djelomični rezultati 4. kola:


Tablica:



Vezane vijesti
Ažurirano: 22.4.2024. 9:06:51

Create Account