Glazbom kroz zid part 5 ove subote u Sesvetama kod ulaza u Sljeme

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 14.6.2023. 16:58:53
Početak: 17.06.2023. 10:00
Glazbom kroz zid part 5 ove subote u Sesvetama kod ulaza u Sljeme

Foto: Plakat

Glazbena škola Zlatka Grgoševića poziva na peto izdanje koncerta na otvorenom naziva Glazbom kroz zid ove subote ispred "Sljemena".
Jedna od najvećih glazbenih škola u Hrvatskoj, naša sesvetska Glazbena škola Zlatka Grgoševića, koja je sa šestotinjak učenika u osnovnom i srednjem obrazovnom procesu i nadalje podstanar, već dugi niz godina čezne za svojim prostorom koji su im neki bivši političari svojedobno srdačno obećali, a ovi današnji bježe od toga kao vrag od tamjana, barem nam se tako izvana čini.


Ideja je da se glavni objekt negdašnje mesne industrije Sljeme, takozvana kockica prenamijeni u zgradu sesvetske glazbene škole. U tom su smislu već prije više godina izrađeni idejni projekti, nema nikakvih prepreka u bilo kojem urbanističkom dokumentu, s objektom postoji kolni prilaz na javnu prometnicu i osim političke volje da se krene u tu investiciju ne postoji nikakva druga prepreka. 


Stoga sada Glazbena škola organizira već peti po redu koncert u zadnjih godinu dana, kako bi skrenuli pozornost javnosti na taj nemali problem.  Koncert će biti održan ove subote, 17. lipnja ispred ulaza u kompleks Sljeme od 10sati. Na koncertu će sudjelovati učenici Glazbene škole i njihovi profesori.Vezane vijesti
Ažurirano: 29.2.2024. 9:03:13

U Sesvetskoj Sopnici treba:

Slušati Grad i  prenamijeniti postojeći društveni dom u vrtić
Srušiti staru zgradu i izgraditi novi objekt  vrtića i društvenog doma
Ne raditi ništa, ostaviti stvari kakve sada jesu
Odseliti se u inozemstvo
Nisam upućen, ne znam o čemu se radi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account