Glazbena škola pokrenula peticiju za izgradnju školske zgrade na prostoru Sljemena

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 20.9.2022. 12:17:09
Glazbena škola pokrenula peticiju za izgradnju školske zgrade na prostoru Sljemena

Foto: GŠ Zlatka Grgoševića

Već dugo se govori o ideji da se prijeko potrebna zgrada GŠ Zlatka Grgoševića izgradi na prostoru Sljemena, do sada grad nije poduzeo ništa, pa je škola pokrenula peticiju.



Već niz godina pokušava se progurati ideja o prijeko potrebnoj izgradnji zgrade sesvetske glazbene škole za što bi se rekonstruirala postojeća glavna zgrada negdašnje mesne industrije Sljeme, a što bi se u konačnici uklopilo u okvir cjelokupnog projekta transformacije Sljemena u buduće sesvetsko središte. 


Za sada ništa od cijele priče, pa je škola pokrenula potpisivanje internetske peticije kako bi pokušala svome osnivaču skrenuti pozornost na velike organizacione probleme odvijanja nastave na tri lokacije ove škole u podstanarstvu.


Evo što su objavili na mrežnim stranicama, a mi sve vas pozivamo da podržite našu glazbenu školu, jednu od najboljih u Hrvatskoj:


PETICIJA za prenamjenu zgrade Sljemena kojoj je potrebna hitna sanacija za potrebe Glazbene škole Zlatka Grgoševića, odgojno-obrazovne ustanove koja broji više od 600 učenika od predškolskog do srednjoškolskog uzrasta, a još uvijek nema svoj vlastiti prostor što otežava organizaciju nastave i umanjuje njenu kvalitetu. Za navedenu prenamjenu već postoji gotov projekt koji već dugo vremena čeka svoju realizaciju. Svojim potpisom na ovoj peticiji podržavate navedenu prenamjenu zgrade Sljemena za potrebe Glazbene škole Zlatka Grgoševića.  

Potpiši ovdje.










Vezane vijesti
Ažurirano: 29.3.2023. 9:51:50

Create Account