U susjedskom derbiju Sesvete su u Sigetu pobijedile Dubravu Tim kabel

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 12.11.2023. 10:03:32
U susjedskom derbiju Sesvete su u Sigetu pobijedile Dubravu Tim kabel

Foto: Borko Samec/Sesvete danas, arhivska fotografija

U utakmici 14. kola Supersport Prve lige na stadionu u Sigetu Sesvete su kao gosti pobijedili Dubravu Tim kabel s 2:0.



Jurišanja utakmica igrana je na ŠNC Stjepan Spajić u Sigetu, jer Dubrava nema licencu za nogometni teren na Klaki, pa sve domaće utakmice igra većinom u Sigetu, a to je za njih veliki problem i veliki upit prema gradskoj vlasti što je s gradskom sportskom infrastrukturom i osobito ovim terenima u Dubravi, no, to je za neku drugu temu.


Po teškom raskvašenom, blatnom i mjestimice lokvastom terenu u Sigetu Dubrava TK i Sesvete odigrali su dobru, zanimljivu i vrlo dinamičnu utakmicu uz zalaganje igrača obje momčadi. Sesvete su bolje otvorile, a potom je Dubrava preuzela inicijativu, Žiger je čudesnom obranom sačuvao mrežu gostiju 35. minuti dosuđen je kazneni udarac za Sesvećane, a Ljubanović je siguran izvođač. S tih se 1:0 otišlo na odmor. 


U nastavku odlični Duvnjak probija po desnoj strani, izvrsno ubacuje na vrh peterca na suprotnoj strani na kojoj je golgeter Sesveta Sušak koji nepogrešivo  puca i trese mrežu golmana Dubrave Šarkanja.  Šušku je to već peti gol i nalazi se na osmom mjestu najboljih strijelaca lige.


Sesvete u poretku čvrsto drže svoju petu poziciju. U narednom kolu slijedećeg petka Sesvete na svom terenu dočekuju Jarun.





Vezane vijesti
Ažurirano: 20.4.2024. 12:54:59

Create Account