Utakmice sesvetskih klubova ovoga vikenda

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 24.2.2018. 12:15:24
Utakmice sesvetskih klubova ovoga vikenda

Foto: Sesvete danas, arhiva

Rukometaši ove subote igraju u gostima, rukometašice u Sesvetama, a korkaši na svom parketu.


MRK Sesvete nakon prošlotjednog poraza od Zameta na svom parketu, ove subote gostuju u susjedstvu. Domaćin im je lider prvenstva Dubrava (PPD i Nexe ne igraju u ovoj fazi natjecanja hrvatsku ligu). Sesvećani su nakon prošlotjednog poraza pali na pretposljednje mjesto, no teško da će baš protiv izvrsnih susjeda ići u lov na nove prijeko potrebne bodove. No, kako sami kažu, dat će sve od sebe, pa što bude. Utakmica u Dubravi igra se od 16 sati.


Nakon prošlotjednog teškog poraza u Rijeci gdje je Zamet naprosto satro našu mladu ekipu s 12 golova razlike, Sesvećanke bi se trebale psihološki izdići i spremne dočekati nove protivnice, što nije nimalo lako. U gimnazijsku sportsku dvoranu dolazi vrlo dobra ekipa Zrinskog, trenutačno šesta na tablici. Naš klub sad je deseti i očito je da bi se mogli naći i opasno nisko ukoliko se ekipa uskoro ne konsolidira. Utakmica 16. kola igra se ove subote u Sesvetama od 17,30. 


U košarkaškoj drugoj ligi centar KK Sesvete igra večeras u gostima kod Agens Univers. Sesvećani su bolja ekipa, trenutačno su na četvrtom, a njihovi protivnici na devetom mjestu na tablici. Međutim, uobičajeno se nadmoć mora dokazati i na terenu. Utakmica 15. kola igra se večeras u 20,30.


Vezane vijesti
Ažurirano: 22.4.2024. 9:06:51

Create Account