Nakon nedjeljne pobjede u Solunu, nova pobjeda Sesveta sinoć u Osijeku

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 10.11.2022. 9:41:14
Nakon nedjeljne pobjede u Solunu, nova pobjeda Sesveta sinoć u Osijeku

Foto: Sesvete danas, arhiva

U 8. kolu Premijer lige ove srijede u Osijeku, RK Osijek - MRK Sesvete 29:37 (14:15).




Nakon napornog euro susreta ove nedjelje u Grčkoj gdje su sesvetski rukometaši uvjerljivo porazili domaćina sa 7 pogodaka razlike, u srijedu navečer odrađena je nova utakmica domaća utakmica u Osijeku gdje su porazili domaćina s  29:37 i tako nastavili nastavili sjajni niz sa šesta pobjeda za redom.


Osječani su odlično iskoristili umor gostiju u prvom dijelu, pa iako nisu uspjeli povesti, stalno su bili tu negdje s pogotkom - dva zaostatka. U tom je periodu bilo čak šest izjednačenja, da bi domaćini na poluvremenu zaostajali samo pogodak (14:15).


Sesvećani su drugi dio otvorili niz od 1:5, i prvi put napravili osjetniju razliku. S obzirom na iskustvo nije im bilo teško nakon toga igrom pogodak za pogodak održavati tu razliku i čekati svoj novi veliki trenutak. A on je stigao od 50. do 55. minute kada su zabili četiri pogotka za redom, otišli na osam razlike i rutinski priveli susret kraju.


Najbolji igrač utakmice svakako je bio vratar Stipe Purić obranivši čak 16 protivničkih udaraca na gol, a najefikasniji bili su sa šest pogodaka Josip Topić, a s po pet Zlatko Raužan, Ivan Dumenčić, Patrik Hršak i Davor Gavrić.


Sesvete: Filip Perić, Stipe Purić (16); Aleksandar Čaprić 2 (1), Josip Topić 6, Nikola Jelovčić 2, Zlatko Raužan 5, Ivan Dumenčić 5 (2), Patrik Hršak 5, Mislav Šuker 1, Mario Zakić, Davor Gavrić 5, Fran Zovak, David Štrković, Ivan Čulo, Nikola Finek 2  Leon Lukačec 4

Trener: Silvio Ivandija






Vezane vijesti
Ažurirano: 22.4.2024. 8:00:50

Create Account