Božićni domjenak MRK Sesvete: Najuspješnija godina u povijesti sesvetskog rukometa

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 20.12.2022. 9:44:29
Božićni domjenak MRK Sesvete: Najuspješnija godina u povijesti sesvetskog rukometa

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Ova 2022. godine ostat će upamćena kao najuspješnija godina u povijesti rukometa u Sesvetama.MRK Sesvete održao je sinoć na galeriji sportske dvorane u Jelkovcu božićni domjenak na kojem su uz igrače, stručni stožer i vodstvo kluba, nazočili brojni prijatelji, negdašnji igrači, sponzori i donatori kluba, ali i rukometni djelatnici. Tako je događaju nazočio glavni tajnik Hrvatskog rukometnog saveza Damir Poljak.


"Ova godina ostat će zapamćena kao najuspješnija do sada u povijesti rukometa u Sesvetama. Jesen smo završili na drugoj poziciji u našoj ligi, a u Europskom kupu uspješno smo bez poraza prošli tri kola i igramo u četvrtom, što do sada još niti jedna treća momčad Hrvatske nije učinila". rekao je na domjenku predsjednik MRK-a Sesvete Josip Ćurković.


Uz dobar zaloga, čašicu razgovora i primjerenu glazbu Ćurković je svima zaželio sretne i ugodne blagdane, te izrazio nadu da će i nadolazeća 2023. godina za klub, ali i cijeli sesvetski sport biti dobra i plodna.  


Vezane vijesti
Ažurirano: 11.4.2024. 11:48:52

Ukoliko ćete glasati na izborima za Sabor, kome namjeravate dati svoj glas? Nudimo 7 kandidacijskih lista abecednim redom.

Fokus Republika
Domovinski pokret
HDZ
MOST
Možemo!
SDP
Socijaldemokrati
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account