Dan narcisa uspješno proveden u Sesvetama, prodane sve narcise za javnozdravstvenu akciju

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 23.3.2024. 18:18:08
Dan narcisa uspješno proveden u Sesvetama, prodane sve narcise za javnozdravstvenu akciju

Foto: Hrvatska žena

Svih 1500 narcisa koje je udruga P.I.N.K. life namijenila za Sesvete, članice sesvetskog ogranka udruge Hrvatska žena rasprodale su u kratkom periodu.




Humanitarno zdravstvena aktivnost na međunarodnom Danu narcisa je uspješno provedena u Sesvetama. Već tradicionalno u suradnji s Udrugom P.i.n.k. Life , članice  "Hrvatske žene" Sesvete prodaju narcise i dijele promotivni materijal podsjećajući žene na obavljanje preventivnih pregleda u cilju prevencije raka dojke.


Novčana sredstva namijenjena su akciji Sve za nju u cilju ponajprije preveniranja bolesti, a potom i liječenja oboljelih. 


"Hvala Vam dragi Sesvećani na podršci, kao i svim zastupnicima u Saboru, Gradskoj Skupštini, te našim vijećnicima u gradskoj četvrti Sesvete. Hvala našoj predsjednici VGČ Sesvete na svekolikoj podršci u radu naše Udruge.

Moram zahvaliti kao dugogodišnja predsjednica Udruge Hrvatska žena, svim članicama koje odvajaju svoje slobodno vrijeme za ovu i sve ostale aktivnosti", izjavila nam je po završetku akcije predsjednica sesvetskog ogranka Hrvatske žene Mira Halapa.


Narcise za ovu akciju osigurala je Udruga P.I.N.K. life, za Sesvete je bilo namijenjeno 1500 ovih prekrasnih nježnih proljetnica i sve su prodane.


Ovu javnozdravstvenu akciju koja se danas odvijala na cjelokupnom području Hrvatske, u Sesvetama su posjetili saborski zastupnici Ante Deur i Nino Raspudić, zastupnik u gradskoj skupštini Trpimir Goluža, predsjednica Vijeća Gradske četvrti Sesvete Ines Sosa Meštrović i mnogi drugi koji su odlučili kupiti stručak narcisa i time doprinijeti popularizaciji prevencije jedne od najopakijih bolesti kod žena, a od koje u vrlo rijetkim slučajevima mogu oboljeti i muškarci, a koja se, otkrivena u vrlo ranoj fazi u potpunosti može izliječiti.


Vezane vijesti
Ažurirano: 22.3.2024. 16:56:14

Create Account