Dani Brestja od 15. do 21. svibnja uz obilje raznovrsnih programa

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 13.5.2023. 11:44:36
Dani Brestja od 15. do 21. svibnja uz obilje raznovrsnih programa

Foto: Plakat

Mjesni odbori Starog i Novog Brestja zajedničkim snagama uz lokalne organizacije i udruge priređuju sedmodnevnu manifestaciju Dani Brestja.




Obilje raznovrsnog programa kulturno - umjetničkog, sportskog, zdravstvenog, ekološkog, braniteljskog i vjerskog sadržaja očekuje mještane Brestja i Starog i Novog tijekom sedmodnevne manifestacije koja započinje u ponedjeljak, 15. svibnja otvorenjem izložbe dječjih likovnih radova na temu: Brestje za mene s ciljem uvida u to kako djeca vide Brestje sutra. Istovremeno u istom prostoru bit će otvorena izložba starih fotografija Brestje nekad.


Svaki je dan kroz tjedan predviđen za neku tematiku, a očekivano, najviše raznovrsnih programa bit će u subotu, 19. svibnja.


"Posebno bih apostrofirala "Cvjetnu milju po Novom Brestju". Obzirom da su sve naše ulice u Novom Brestju nazvane po cvijeću, trač će se utrka ulicama Novog Brestja u dužini od jedne milje (kopnena ili engleska milja op.a.) u dužini od 1609 metara s ciljem da se ova utrka održi i u budućnosti te postane tradicionalna", rekla nam je Ines Sosa Meštrović, predsjednica M.O. Novo Brestje, te poziva na svečano otvorenje manifestacije u društveni dom Novo Brestje u ponedjeljak u 18 sati. 


O svim programima možete se informirati s plakata manifestacije.




Vezane vijesti
Ažurirano: 18.5.2024. 16:46:09

Create Account