Naletio u Sesvetama na pješaka i pobjegao

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 7.2.2022. 11:08:47
Naletio u Sesvetama na pješaka i pobjegao

Foto: PUZ

Mladi vozač naletio je svojim vozilom na starijeg pješaka, te potom pobjegao s mjesta nesreće.



U nedjelju popodne oko 15,30 u Bistričkoj ulici u Sesvetama u blizini škole Luka dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđen pješak. 


Prema policijskim informacijama, na  pješaka (81 g.) koji je prelazio cestu (nije navedeno da li preko ili izvan pješačkog prijelaza, naletio je vozač (19 g.) osobnog automobila zagrebačkih registracijskih oznaka. Vozač je potom pobjegao ne pruživši ozlijeđenom pomoć.


Kasnije popodne operativnim radom policije utvrđen je počinitelj i protiv njega slijedi postupak za izazivanje nesreće i nepružanja pomoći unesrećenom.  


Utvrđeno je da ozlijeđeni pješak ima lakše ozljede, no, kako kažu u policiji, one se naknadno mogu i prekvalificirati u teže. 


Nove informacija od 8. 2. 2022.

Netočan je podatak da je vozilom upravljao vozač star 19., nego vozač star 91 godinu. Starac kojem vozačka dozvola vrijedi još koji mjesec, bio je pod utjecajem alkohola. Na pješaka je naletio na pješačkom prijelazu kod OŠ Luka. Malo dalje kod autobusnog ugibališta, stao je, pogledao okolo, te ponovo sjeo za upravljač i nastavio dalje. Očevici su zapisali broj vozila i policija ga je uskoro pronašla.

U bolnici je utvrđeno da je pješak zadobio teške tjelesne ozljede. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 19.2.2024. 16:52:54

Create Account