Ovog utorka akcija dobrovoljnog darivanja krvi u Sesvetama

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 10.2.2024. 17:38:25
Ovog utorka akcija dobrovoljnog darivanja krvi u Sesvetama

Foto: plakat

Crveni križ poziva na akciju dobrovoljnog darivanja krvi u utorak, 13. veljače od 13 do 17,30.


Akcija dobrovoljnog darivanja krvi u Sesvetama  bit će održana ovog utorka, na fašnik, 13. veljače u vremenu od 13 do 17,30 u prostoru Obrtničkog doma u Ninskoj 11c u Sesvetama.


Krvi uvijek treba, krv treba čekati pacijenta, a ne obrnuto. Stoga iz Crvenog križa pozivaju sve zdrave punoljetne sugrađane da dođu na akciju i dozom svoje krvi pomognu neznancu u zdravstvenoj nevolji.  Poseban poziv ide svim onim našim mladim i punoljetnim sugrađanima koji do sada još nikada nisu dali krv, a željeli bi se pridružiti velikoj sesvetskoj humanoj obitelji dobrovoljnih darovatelja krvi, da se odazovu i dođu na akciju. Sa sobom trebaju ponijeti osobnu iskaznicu i knjižicu dobrovoljnog darovatelja, ako ju imaju.


Podsjećamo, dobrovoljni darovatelji krvi nakon određenog broja davanja ostvaruju pravo na doživotno besplatno dopunsko zdravstveno osiguranje HZZO-a. Benefitima dobrovoljnim darovateljima krvi pridružio se i Grad Zagreb koji im za određeni broj davanja daruje besplatnu godišnju kartu za ZET-ov prijevoz, ako ga već nemaju po drugoj osnovi.


Vezane vijesti
Ažurirano: 10.3.2024. 14:53:31

Ukoliko ćete glasati na izborima za Sabor, kome namjeravate dati svoj glas? Nudimo 7 kandidacijskih lista abecednim redom.

Fokus Republika
Domovinski pokret
HDZ
MOST
Možemo!
SDP
Socijaldemokrati
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account