Polaganjem vijenca i svijeća kod spomenika u Sesvetama obilježen Dan domovinske zahvalnosti, Dan pobjede i Dan hrvatskih branitelja

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 5.8.2023. 12:46:46
Polaganjem vijenca i svijeća kod spomenika u Sesvetama obilježen Dan domovinske zahvalnosti, Dan pobjede i Dan hrvatskih branitelja

Foto: Borko Samec/Sesvete danas

Kod spomenika u ratu poginulim sesvetskim braniteljima danas dopodne su položen je vijenac i zapaljene svijeće povodom velikog domovinskog datuma i praznika.
Predstavnici sesvetskih braniteljskih udruga i Vijeća Gradske četvrti Sesvete, pojedinih mjesnih odbora kao i udruge Hrvatska žena - Sesvete, te obitelji poginulih, danas dopodne položili su vijenac i zapalili svijeće kod spomenika poginulim sesvetskim braniteljima.


U ime Vijeća Gradske četvrti Sesvete vijenac su položili novi čelnici predsjednik Vladimir Marić i zamjenik Ivan Dokša, a uz njih su bili i članovi vijeća Vinko Batinić, Željko Grbavac i Damir Pigac. 


Tom prigodom molitvu je povela Mira Halapa, predsjednica Hrvatske žene - Sesvete. Nekoliko prigodnih riječi izrekao je legendarni ratni zapovjednik 144. Sesvetske brigade Hrvatske vojske Branko Podolar. "Da se nikad ne zaborave žrtve Domovinskog rata", bila je zajednička misao i poruka današnje ceremonije kod spomenika u Sesvetama.


Vezane vijesti
Ažurirano: 13.11.2023. 15:44:12

Započela je izgradnja produžetka Branimirove, hoće li biti i završena?

Hoće, sve će biti kako je najavljeno
Živi bili pa vidjeli
Izbori se bliže, još jedan predizborni trik
Prazna Senfova obećanja, kao i Bandićeva
A kaj se uopće nekaj dela?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account