Polaganjem vijenca i svijeća kod spomenika u Sesvetama obilježen Dan domovinske zahvalnosti, Dan pobjede i Dan hrvatskih branitelja

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 5.8.2023. 12:46:46
Polaganjem vijenca i svijeća kod spomenika u Sesvetama obilježen Dan domovinske zahvalnosti, Dan pobjede i Dan hrvatskih branitelja

Foto: Borko Samec/Sesvete danas

Kod spomenika u ratu poginulim sesvetskim braniteljima danas dopodne su položen je vijenac i zapaljene svijeće povodom velikog domovinskog datuma i praznika.
Predstavnici sesvetskih braniteljskih udruga i Vijeća Gradske četvrti Sesvete, pojedinih mjesnih odbora kao i udruge Hrvatska žena - Sesvete, te obitelji poginulih, danas dopodne položili su vijenac i zapalili svijeće kod spomenika poginulim sesvetskim braniteljima.


U ime Vijeća Gradske četvrti Sesvete vijenac su položili novi čelnici predsjednik Vladimir Marić i zamjenik Ivan Dokša, a uz njih su bili i članovi vijeća Vinko Batinić, Željko Grbavac i Damir Pigac. 


Tom prigodom molitvu je povela Mira Halapa, predsjednica Hrvatske žene - Sesvete. Nekoliko prigodnih riječi izrekao je legendarni ratni zapovjednik 144. Sesvetske brigade Hrvatske vojske Branko Podolar. "Da se nikad ne zaborave žrtve Domovinskog rata", bila je zajednička misao i poruka današnje ceremonije kod spomenika u Sesvetama.


Vezane vijesti
Ažurirano: 1.5.2024. 9:09:01

Create Account