Tragedija u Sesvetama, poginuo mladi motociklist

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 19.3.2023. 11:29:24
Tragedija u Sesvetama, poginuo mladi motociklist

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

 Jedna je osoba poginula u prometnoj nesreći u subotu oko 17,20 sati, na raskrižju Kašinske ceste iUlice Bartola Kašća u Sesvetama, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka (PUZ).Prema policijskoj objavi nesreća se dogodila u subotu oko 17,20 na raksrižju Kašinske i Ulice Batola Kašića.  u trenutku ka je 76-godišnjak pod utjecajem alkohola od 0,46 g/kg u organizmu upravljao osobnim automobilom marke Volkswagen zagrebačkih registarskih oznaka kolnikom Kašinske ceste u smjeru juga. Dolaskom do raskrižja s Ulicom Bartola Kašića, skrenuo je u lijevo, a da prethodno nije propustio motocikl marke Honda kojim je iz suprotnog smjera, bez položenog vozačkog ispita „A“ kategorije i s isteklom registracijom, upravljao 30-godišnjak zadržavajući smjer kretanja za ravno. 

Nakon naleta, na mjestu događaja, vozač motocikla smrtno je stradao, a tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu. Tijekom obavljanja očevida promet se između Sesveta i sjevernijih naselja  do 22.20 sata odvijao obilazno kroz Popovec.


Neslužbeno smo doznali da je poginula osoba mladić s područja Vugrovca, koji je, kako kažu mještani, gotovo svakodnevno vrlo brzo vozio kroz naselje. U ovom slučaju vjerojatno velika brzina motora nije pomogla nesretnom mladiću da pokuša izbjeći očitu pogrešku vozača osobnog vozila koji je motociklistu oduzeo prednost. Vezane vijesti
Ažurirano: 13.5.2023. 12:34:38

Što mislite o rezultatima popisa stanovnika u Sesvetama?

Broj popisanih daleko je manji od očekivanog
Mnogi se odselili zato nas nema koliko smo mislili
Nije loše, ipak je broj stanovnika Sesveta u porastu
Očekivano, sve što se moglo doselit u Sesvete već se doselilo
Ovo je još dobro naspram drugih sredina
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account