Uskrsnu čestitku svima koji slave u našoj gradskoj četvrti uputio je preč. Mario Migles

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 6.4.2023. 13:05:44
Uskrsnu čestitku svima koji slave u našoj gradskoj četvrti uputio je preč. Mario Migles

Foto: Župa Svih Svetih

Svim Sesvećanima koji slave Uskrs čestitku je uputio sesvetski župnik  preč. Mario Migles.Uskrsnu čestitku svim vjernicima gradske četvrti Sesvete i svima koji slave ovaj najveći kršćanski blagdan uputio je sesvetski župnik  preč. Mario Migles. 


"Na dan Uskrsa Poslanica Kološanima nam progovara  važnu rečenicu: Za onim gore težite, ne za zemaljskim. Sve nam je dobro poznato braćo i sestre. Od djetinjstva učimo da je zemaljski život prolazan i da se svojim djelima pripremamo za nešto puno veće. Koliko doista to vjerujemo? Koliko uopće vjerujemo da je Krist stvarno pobijedio smrt i da nam je On svojim milosrđem garancija proslave na nebu? Mnoge situacije nas remete i zbunjuju. Mnogi neprijatelji nas omalovažavaju i vrijeđaju. Ostanimo postojani i vjerni Kristu koji je jači od svakog neprijatelja pa i od grobne jame. On uskrsnuo, i mi ćemo uskrsnuti na novi život.


Sretan vam Uskrs braćo i sestre. Budite utjeha i snaga svakome koji tuguje i koji nema nade. Govorite i svjedočite, Krist je pobjednik. Njemu slava i čast. Amen".


Vezane vijesti
Ažurirano: 14.2.2024. 11:09:52

U Sesvetskoj Sopnici treba:

Slušati Grad i  prenamijeniti postojeći društveni dom u vrtić
Srušiti staru zgradu i izgraditi novi objekt  vrtića i društvenog doma
Ne raditi ništa, ostaviti stvari kakve sada jesu
Odseliti se u inozemstvo
Nisam upućen, ne znam o čemu se radi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account