Krenule su prijave za Dječji ljetni kamp 2022.

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 17.5.2022. 16:10:22
Krenule su prijave za Dječji ljetni kamp 2022.

Foto: Grad Zagreb

Dječji ljetni kamp u organizaciji ustanove Upravljanje sportskim objektima ove će se godine održavati na prostoru Sportskog parka Mladost u periodu od 27. lipnja do 29. srpnja.



Riječ je o programu koji je osmišljen kao dnevni boravak djece na terenima Sportskog parka Mladost,  a koji uključuje bavljenje različitim sportsko-rekreativnim aktivnostima, pohađanje brojnih edukativnih radionica te je namijenjen školarcima u dobi od 7 do 12 godina. 


Ideja iza organiziranja ovakvog kampa je pružanje mogućnosti sugrađanima osnovnoškolskog uzrasta, koji nakon završetka školske godine ostaju u Zagrebu, da kvalitetno i sadržajno provedu ljetne praznike pa je tako i zamišljen cjelokupni program Dječjeg ljetnog kampa. Polaznici ovogodišnjeg izdanja Dječjeg ljetnog kampa tako će imati priliku igrati odbojku, okušati se u atletici, judu, tenisu, hokeju na travi, košarci, malom nogometu ili zaplivati na bazenima Sportskog parka Mladost. Pored sportskih aktivnosti djeca će se u brojnim radionicama upoznati s vrijednostima olimpizma, naučiti ponešto od vatrogasaca, policije, hitne pomoći i pripadnika Hrvatskog Crvenog križa, sudjelovati će u likovnoj radionici i potrazi za blagom a za svoj će trud na kraju biti nagrađeni prigodnim medaljama. 


Dječji ljetni kamp održavati će se svakog radnog dana od 07:30 do 16:30 sati a voditelji programa su diplomirani kineziolozi. Cijena kampa za pet dana boravka iznosi 600 kuna za prvo dijete te 475 kuna  za drugo dijete, a uključuje užinu i ručak za sve polaznike te poklone sponzora.  Maksimalan broj polaznika po tjednu je 50 djece. 


Prijave i više informacija o programima kampa zainteresirani mogu zatražiti putem maila sportskipark.mladost@sportskiobjekti.hr, na broj telefona 01 36 58 553 ili na web stranici ustanove www.sportskiobjekti.hr.  



Create Account