Napao u Sesvetama vozača autobusa ZET-a koji je stajao u koloni tijekom prometne gužve

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 29.4.2024. 13:32:34
Napao u Sesvetama  vozača autobusa ZET-a  koji je stajao u koloni tijekom prometne gužve

Foto: Borko Samec/Sesvete danas, arhivska fotografija

Vozač automobila očito nije bio zadovoljan što je autobus zastao u koloni, te svoj bijes iskalio na vozaču ZET-a.Policija je izvijestila o nemilom događaju koji se u subotu navečer dogodio u središtu Sesveta. 


Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Prijetnja“ te  „Prisila prema službenoj osobi koja obavlja poslove od javnog interesa ili javnu službu“ na štetu zaposlenika trgovačkog društva za pružanje usluge javnog gradskog prijevoza.

 

Sumnja se da je u subotu, 27. travnja 2024. godine oko 19.25 sati, zaposlenik trgovačkog društva koji  je obavljao prijevoz putnika autobusom javnog gradskog prijevoza na relaciji Iver-Borongaj dolaskom do Zagrebačke ulice u Sesvetama, zaustavio autobus zbog zaustavljene kolone vozila ispred. Nakon što je oštećeni zaustavio autobus, iz obližnjeg zaustavljenog osobnog automobila riječkih registarskih oznaka izišao je 41-godišnjak koji ga je zbog nesuglasica u prometu pogodio plastičnom bocom kroz otvoren prozor autobusa te mu u više navrata verbalno prijetio nakon čega se navedenim automobilom udaljio, u čemu ga je tijekom tog događaja onemogućio u obavljanju svoje djelatnosti.


Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenog 41-godišnjaka predali pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu.


Vezane vijesti
Ažurirano: 15.7.2024. 12:21:51

Create Account