Policijsko priopćenje o brutalnom masovnom ubojstvu u Zagrebu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 2.8.2019. 16:46:30
Policijsko priopćenje o brutalnom masovnom ubojstvu u Zagrebu

Foto: PUZ

Sinoć je na Kajzerici ubijeno šestoro ljudi, a ubojica je zatim počinio samoubojstvo u Brezovici. U jednom od najbrutalnijih zločina u Hrvatskoj život su izgubili dvije muške i tri ženske osobe te desetogodišnje dijete. Preživjela je beba od sedam mjeseci i zbrinuta je.


Policija o motivima ne želi govoriti, a neslužbeno, navodno se radi o ljubomori.  

U Policijskoj upravi zagrebačkoj održana je izvanredna konferencija za novinare. Ponovljena je informacija da je sinoć u 21.30 OKC PU zagrebačke zaprimio nekoliko dojava da je u Cimermanovoj ulici došlo do uporabe vatrenog oružja. Na mjestu događaja pronađeno je šest mrtvih osoba od kojih dva muškarca, tri žene i jedno dijete. Nakon prikupljenih osnovnih saznanja i obavijesti policija je došla do podataka da bi se jedna osoba mogla dovesti u vezu s počinjenjem djela.

"Ta osoba je za sada povezana s jednom od žrtava na način da imaju zajedničko dijete koje je također pronađeno na mjestu događaja i koje je odvedeno u odgovarajuću ustanovu, ne možemo reći koju. Zbrinuta je", rekao je Marko Rašić, načelnik PU zagrebačke.

Iako policija nije navela identitete, doznaje se da je ubojica 36-godišnji Igor Nađ. Njegove žrtve su Maja Tojagić s kojom je bio u vezi, njezin 10-godišnji sin iz prošle veze, njezina sestra Josipa i njezin partner Davor Paušak te Majini roditelji Dragomir i Filjka.

Nađ je na životu ostavio jedino sedmomjesečnu bebu koju je imao s ubijenom Majom.  Beba je, neslužbeno se doznaje, za sada zbrinuta u  Dječoj bolnici u Klaićevoj. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 23.7.2022. 10:52:38

Create Account