Jučer ubijena žena u Kraljevečkim Novakima

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 4.9.2021. 10:02:29
Jučer ubijena žena u Kraljevečkim Novakima

Foto: Željko Lukunić/PIXSELL

U petak popodne u dvorištu obiteljske kuće  Kraljevečkim Novakima ubijena je žena, policija uhitila osumnjičenog.




Policiji je u petak popodne stigla prijava da u dvorištu obiteljske kuće u Kraljevečkim Novakima leži beživotno tijelo žene. Policija je ubrzo stigla na mjesto događaja, te u vrlo kratko vrijeme uhitila jednu osobu koja se povezuje s ovim zločinom. Spomenuta osoba, kako je rečene, rodbinski je povezana sa žrtvom zločina. Osumnjičeni je priveden na kriminalističko istraživanje, a očevid je trajao do duboko u noć. 


Mještani iz Popovečke ulice kažu kako su to popodne čuli neku viku iz smjera mjesta zločina, koja je u nekom trenutku utihnula. Potom se prolomio snažni krik i ponovo je sve utihnulo. Nedugo nakon toga stigla je policija.


Ubijena žena bila je udovica, a nakon smrti supruga nastavila se brinuti  sinu koji se, navodno, nije prema njoj dobro ponašao. 


Policijsko priopćenje za javnost:

Jučer, 3. rujna oko 16.40 sati na području Sesveta, Kraljevečki Novaki, u obiteljskoj kući 43-godišnjak je najvjerojatnije tupim predmetom usmrtio 67-godišnjakinju s kojom je obiteljski povezan.

 

Odmah po saznanju o mogućem počinjenom kaznenom djelu, na adresu obiteljske kuće gdje je u dvorištu iste bilo vidljivo beživotno tijelo ženske osobe pristigli su policijski službenici iz obližnjih policijskih postaja kao i pripadnici Interventne jedinice policije koji su posumnjali da se u kući nalazi muška osoba. Nakon izdanih naredbi tada nepoznatom muškarcu da izađe iz kuće,  te prilikom izlaska i uočavanja policijskih službenika krenuo je u suprotnom smjeru od njih te su policijski službenici s ciljem sprječavanja bijega, nad njim uporabili tjelesnu snagu i sredstva za vezivanje i priveli ga u službene prostorije na  kriminalističko istraživanje koje je u tijeku. Očevidom je rukovodilo Državno odvjetništvo uz stručnu pomoć ekipe za očevide Policijske uprave zagrebačke.


Vezane vijesti
Ažurirano: 23.7.2022. 10:52:38

Create Account