Odličan nastup naših Tigrova u Austriji, svih devetoro osvojili medalje

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 2.3.2024. 12:36:28
Odličan nastup naših Tigrova u Austriji, svih devetoro osvojili medalje

Foto: TK Tigar

Devetoro kadeta i juniora taekwondo kluba Tigar sudjelovalo je na natjecanju Golden Roof Open Taekwondo Tournament u austrijskom Innsbucku.




Međunarodno taekwondo natjecanje Golden Roof Open 2024 u Innsbrucku u Austriji održano je 24.veljače uz nastup 300-tinjak natjecatelja iz Austrije, Njemačke, Švicarske, Ukrajine, Italije, Mađarske i Hrvatske.

Taekwondo klub Tigar nastupio je s 9 natjecatelja u dobrim uzrastima kadeta i juniora. Fantastičan je podatak da je svih devetoro sudionika osvojilo medalje i to 4 zlata, 4 srebra i jednu broncu.


Zlatna medalja:

Kaja Kranjc - 3 pobjede

Autora Roščić  - 2 pobjede

Stella Gabaj  - 2 pobjede

Roko Roščić   - 2 pobjede


Srebrna medalja:

Fran Jeren - 2 pobjede i 1 poraz

Filip Ervaćinović - 2 pobjede i 1 poraz

Alen Novosel - 3 pobjede i 1 poraz

Tesa Novosel - 1 pobjeda i 1 poraz


Brončana medalja:

Luka Hrastić - 1 pobjeda i 1 poraz


U ukupnom plasmanu taekwondo klub Tigar Zagreb je zauzeo visoko  peto mjesto gdje su sa malo više sreće mogli i dvije stube više.


"Bravo ekipa, Bravo mojim sportašima! Iskrene čestitke mojim sportašima i svim trenerima na ostvarenom rezultatu.  Ovo je još jedan dokaz da se s redovitim treningom i kvalitetnim planiranjem i provedbom programa mogu postići rezultati, samo treba vjerovati i trenirati", rekao nam je glavni trener TK Tigar Marko Jeren dodavši da pohvaljuje i sve ostale sportaše i roditelje koji su ostali u Zagrebu, da su bili najglasniji navijači te su ih osjetili skroz do Innsbrucka!


"Svaka čast ekipa, lijep je to osjećaj", zaključio je  Jeren!


Taekwondo klub Tigar Zagreb djeluje i na istočnom dijelu Zagreba u naselju Novi Jelkovec (Osnovna Škola), te svi zainteresirani u dobi od 5 i više godina se mogu pridružiti zabavnim i korisnim treninzima, te možda jednoga dana i oni postanu novi sportaši koji će osvajati medalje! 


Vezane vijesti
Ažurirano: 15.2.2024. 17:21:39

Create Account