Ovo je sad postalo zabrinjavajuće, još jedan poraz naših rukometaša

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 5.5.2019. 13:29:41
Ovo je sad postalo zabrinjavajuće, još jedan poraz naših rukometaša

Foto: Luka Lukić

U 7. kolu Lige za ostanak rukometaši Sesveta izgubili su u Rijeci od domaćeg Zameta s 33:29 (13:14) i ušli u zabrinjavajući niz.



Prvo poluvrijeme bilo je vrlo ravnopravno, igralo se gol za gol i na odmor se otišlo s jednim golom prednosti za Sesvećane (14-13). 


Prvih 15 minuta drugog dijela se nastavilo s igrom gol na gol, a zatim su se rukometaši Zameta odvojili na prednost od četiri gola i riješili pitanje pobjednika. U 36. minuti smo vodili 18-16, ali nakon toga Riječani rade seriju 14-6 i zasluženo dolaze do pobjede.


Ovim porazom naša je rukometna momčad ušla u zabrinjavajući niz kojem nimalo ne pomažu brojne ozljede standardnih prvotimaca. Naime, na gostovanju u Velikoj Gorici ozlijedio se kapetan Neven Grgurić te će propustiti ostatak sezone, čime se pridružio Viti Bahtijareviću, Filipu Curišu i Luki Ćosiću. Nakon dugog vremena na teren se pak vratio Domagoj Potnar i na gostovanju kod Zameta u 7. kolu Lige za ostanak debitirao u dresu Sesveta, a na terene se vratio i Ivan Karlo Kuraja. 


Za tjedan dana u Sesvete stuže Rudan iz Labina koji je sinoć pobijedio Rudara iz Ruda koji ispada iz lige. Žele li naši rukometaši koji su nakon ovog poraza pali na treće mjesto, zadržati status Premijerligaša pobjeda protiv Rudara je imperativ.


Strijelce je na ovoj utakmici u redovima Sesveta predvodio Darko Mršić sa 7 golova, dok ga je s pet pratio Mislav Perković.


MRK Sesvete: Matej Mudrinjak 3/23, Ivan Panjan 3/16; Marko Mihaljević 2, Mislav Šuker, Marko Šehić 4, Toni Ezgeta 4, Mislav Perković 5, Nikola Mirosavljević, Marko Jurakić 4, Nikola Jelovčić, Ivan Karlo Kuraja, Darko Mršić 7, Leon Strbad, Krešimir Krešić 3, Domagoj Potnar, Davor Gavrić.


Trener: Davor Dominiković


Rezultati 7. kola:




Tablica:



Vezane vijesti
Ažurirano: 28.4.2024. 9:42:42

Create Account