Najavljen WTA Makarska

Autor: Tomislav Radić
Objavljeno: 26.5.2022. 15:38:10
Najavljen WTA Makarska

Foto: Marko Čolić

Dvadeset igračica iz top sto nastupit će na  WTA Makarska Open hosted by Valamar.


 Kristina Mladenović, Arantxa Rus, Clara Burel, Anna Bondar, Aleksandra Krunić, Bernarda Pera te naše Antonija Ružić, Tena Lukas koja je prije nekoliko dana osvojila ITF-ov turnir u Rimu – nastupit će na teniskim terenima u Makarskoj od 30. do 5. lipnja.


"Nastupit će i Marta Kostyuk, ukrajinska mlada zvijezda pod vodstvom našeg proslavljenog asa Ivana Ljubičića, Španjolka Nuria Parrizas Diaz, jedna od najboljih zemljašica“, istaknuo je Feliks Lukas, direktor turnira WTA Makarska Open na  konferenciji za medije u Zagrebu.


Dodao je kako iz Italije stižu Martina Trevisan i Lucia Bronzetti, a na listi čekanja je legenda talijanskog i svjetskog tenisa Sara Errani. 


Dolazak su najavile i dvije najbolje igračice iz Slovačke - Kristina Kucova i Anna Karolina Schmiedlova te najbolja švedska tenisačica Rebecca Peterson. Osim njih tu je i Mayar Sherif, najbolja tenisačica iz Egipta i najbolje rangirana Brazilka Beatriz Haddad Maia, finalistica parova ovogodišnjeg Australian Opena.


Iz Floride se video vezom javila Mirjana Lučić Baroni i čestitala organizatorima na dovođenju turnira u njezin zavičaj. 


U Makarsku dolazi produkcijska kuća Noah Media Group koja će za  Netflixov dokumentarac snimati kadrove na teniskim terenima i u „backstageu“.


Najavljen je i  zabavni program s poznatim izvođačima poput Big Banda i Zdenke Kovačiček, Black Coffeeja, Mjesnog odbora, Nene Belana… Nastupit će i vokalni sastav Cambi i klapa Šufit, organiziraju se i izložbe, predstave i Kids Day.


Vezane vijesti
Ažurirano: 7.5.2022. 18:35:33

Create Account