Ovog lipnja na Braču 15. WTA Croatia Bol Open

Autor: Tomislav Radić
Objavljeno: 17.5.2021. 12:58:02
 Ovog lipnja na Braču 15. WTA Croatia Bol Open

Foto: Tomislav Smoljanović

Ove godine u Bolu okupit će se mnoge vrhunske tenisačice na 15. WTA Croatia Bol Openu. Sportski nikad atraktivniji, 13 igračica iz top sto, poznata imena ženskog tenisa nastupit će  na WTA Croatia Bol Open


Sara Sorribes Tormo, Rebecca Peterson, Bernarda Pera, Eugenie Bouchard, Arantxa Rus, te s pozivnicama Jana Fett, Ana Konjuh i Nadia Podoroska od 7. do 12. lipnja okupljaju se u Bolu na 15. WTA Croatia Bol Openu.


„U Bol dolaze najbolje rangirane tenisačice iz Švedske, Nizozemske, Belgije, Slovačke, Crne Gore, čak četiri ponajbolje talijanske i četiri ruske tenisačice te predstavnica Kine Lin Zhu. Na turnir se vraćaju sve dosadašnje pobjednice Mandy Minella iz Luksemburga, Aleksandra Krunić iz Srbije i najbolja slovenska tenisačica, dvostruka bolska šampionka Tamara Zidanšek“, istaknuo je direktor turnira Feliks Lukas na konferenciji za medije.


U skladu s trenutnim epidemiološkim mjerama i strogim pravilima WTA Toura osigurana su testiranja svih tenisačica i osoblja, prilagođen je model organizacije, a u popratnom programu ove godine naglasak je na spoju sporta i umjetnosti. 
Vezane vijesti
Ažurirano: 26.5.2022. 15:38:10

Create Account